2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ما اینجوریهاتاق اونا با امکانات خوب تخت و تی وی و لپ تاپ و پی اس فور و حریم شخصیما دخترام هیچهم ...

چند تا خواهر برادرین؟؟ 

چرا اعتراض نمیکنین؟؟ 

من میفهممت 

با اینکه اومدم سر زندگیم چندین ساله 

ولی همین چن روز پیش بخاطر بی احترامی پدر مادرم ب خودم و بچهام 

قهر کردم باهاشون 

جالبه اصلا ب روی مبارک هم نمیارن ک مقصرن 

منو مقصر میدونن و حرف خودشون میزنن 

پسرا بشینن دخترا سفره بندازن

چهارتا قاشق بشقاب کسی نه کشته نه زنده کرده ولی این تحقیر امیز پسرو تا سربازی و بعد سربازی میکنن تاج سرشون دختر حکم خدمه رو داره!

مردی که بره بیرون سرکار بحثش جداست

ولی مگه کم هستن دخترا و زنای که میرن سرکار ولی سفره میندازن؟ از بچگی سفره انداختن به پسراتونم یاد بدید

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

پسرا بشینن دخترا سفره بندازنچهارتا قاشق بشقاب کسی نه کشته نه زنده کرده ولی این تحقیر امیز پسرو تا سر ...

دقیقا

دقیقا

چرا باید پسر مفت خور باشه و با دختر فرق کنه 

مگر سر کار میره?

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

من برعکسم دیدم مثلا مادره با دامادش خییییلی خوب رفتار میکنه بخاطره دخترش تا دخترش ناراحت نشه اما با عروسش معمولی و ساده رفتار میکنه چون میدونه پسرش مال خودشه 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

افتخار به خود بابت پسر زاییدن

من دو تا دختر داشتم 

جاریم تو عقد بود میگف ی نوه پسری بیارم نوه پسری ندارین 

هی میگف مادرم برام لباس پسر داره میخره 

اهنگ پسر میزاشت 

یبار گف خدانکنه دوتا دختر داشته باشم 

الان بچه اولش ک دختره امیدوارم دهنش بسته شده باشه 

پسرا بشینن دخترا سفره بندازنچهارتا قاشق بشقاب کسی نه کشته نه زنده کرده ولی این تحقیر امیز پسرو تا سر ...

افرین یاد بدید واقعا به پسرتون انجام کار های شخصیشون رو 

و همچنین همکاری تو کار های خونه 

البته من با یه قسمت صحبت شما موافق نیستم که گفتید زنایی که سر کار میرن و ..

زن خانه دار هم احتیاج به استراحت داره ربات که نیست 

باید همه اعضای خانواده همکاری کنن 

سرزنش زن بابت فرزند دختر تو سایت زیادن مخصوصا از طرف خانواده شوهر

وای اره

فامیلمون بعد ۱۵ سال خدا بهش یه دختر داد 

بقیه مثلا اومده بودن عیادت

حالا دعاشون چی بود ؟ انشالله خدا بهش یه برادر بده 😐😐😐

حالا مادر بچه اصلا براش مهم نبود ولی من یه جوری بهم برخورد که انگار خودم بچه رو زاییدم 😑

من برعکسم دیدم مثلا مادره با دامادش خییییلی خوب رفتار میکنه بخاطره دخترش تا دخترش ناراحت نشه اما با ...

اونا میگن گوشت لا دندون داماد داریم برا همون 

متاسفانه مال ما اونجوری نیست 

چون شوهرم باهام خوبه 

بعد چند سال ک رفت خونشون چند روز بودیم ی وعده غذا درست نکرد مادرم ک احترام منو حداقل نگه داره تا چهار عصر بدون غذا ک ازغذا  نذری میارن... ( اینم بگم ی شهر دیگن ماهم چند سال نشد بریم ک بعد چند سال رفتیم خونشون )