2777
2789
عنوان

خواهر شوهر رو مخ

153 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها 

این تاپیک اولن بگم مال خودم نیست و این پیام یکی از دوستام 

خواهرشوهرم بچس امسال تازه میره کلاس اول ۶ ۷ سالشه خیلی لوس و بیخوده اصلا دوستش ندارم از همون اول همین بود البته همش بهم میچسبه و همیشه وسایلمو برمیداره و خراب میکنه همه حرف و فحشی بهم میده کتکنم میزنه تا شوهر و پدرشوهرم باشن چیزس میگن ولی مادرشوهر گاوم ذوق میکنه و تازه تعریف واسه همه میکنه چیکارکنم واقعا اصلا دوستش ندارم خیلی رو مخمه🙁🙁🙁 کلافم کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچه ها خونه ای اگر باهات بد بود بدون یکی از اعضای تاثیر گذار اون خونه باهات خوب نیست ... بچه حرف هارو می‌شنوه و تو ذهنش قضاوت میکنه، و چون توانایی تحلیل ندارع،مصل طوطی فقط تقلید می‌کنه...

عزیزم بچه ها خونه ای اگر باهات بد بود بدون یکی از اعضای تاثیر گذار اون خونه باهات خوب نیست ... بچه ح ...

دقیقا اخ گفتی 

کلا دیدمش خیلی بچه ی بدیه و دوروعه و زبون درازیه

واقعا بهش هم میگم میگه چی بگم تازه قهر میکنن باهام

اونا اگه سعی نمیکنن با مهربونی تربیتش کنن باید بدونن که تو و جامعه ام قرار نیست با مهربونی تربیتش کنه باهاش خوب رفتار نکن بزار ادم شه 

اخه دوستم بیشت و خورده ایی سن با بچه ۶ ساله چ دوستی اخه🥲🤣

منظورم این بود باهاش راه بیا من با خواهرزادهای همسرم خیلی ازم کوچکترن اما دوست هستم میزارم برام حرف بزنن به حرفاشون گوش میدم اونام خداروشکر دوستم دارن 

همیشه در انتخابمان اشتباه کردیم....! آن که دوستمان داشت را ندیدیم و آن که دوستمان نداشت را پرستیدیم....!