2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من از اول تا الان ک 4 سالشه 10 میخوابه خیلی بخواد بیدار باشه 12 ک کم پیش میاد

ولی باید همه لامپا خاموش بشه همه جا ساکت ببرمش اتاق و صدای کولر بیاد میخوابه تا 10 صبح 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
خوب عصر کی میخوابه؟

تا دو سالگی عصر میخوابید

اوایل عصر میخوابید ک دیدم شبا نمیخوابه خوابشو 2 تا 3 ظهر کردم 

از 3 سالگی تا الان روزا لصلا نمیخوابه میبرمش مهد میاد خستس شب 9 10 میخوابه تا صبح10 11

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

کلا دختر من خیلی مظلومه با همچی زود کنار میوم. اذیت نمیکرد 

تا دو سالگی عصر میخوابیداوایل عصر میخوابید ک دیدم شبا نمیخوابه خوابشو 2 تا 3 ظهر کردم از 3 سالگی تا ...

آهان پسر من الان دوسالشه مثلا ۲ شب میخوابه ۱۱ صبح پامیشه چندبار خواستم خوابشو تنظیم کنم زود بردم بخوابونم که نخوابید یهو ساعت ۸ شب خودش خوابش برد ۱۲ شب بیدار شده تا ۵ صبح پدرمو درآورد تا خوابید هرکار میکنم خواب عصر حذف شه شب زود بخوابه فایده نداره تصمیم دارم فردا صبح ۹ بیدارش کنم ببینم عصر زودتر میخوابه که شبم زود بخوابه