2777
2789
عنوان

طلسم سوزن زدن به سر نوزاد

789 بازدید | 61 پست

ببخشید این وقت شب همچین چیز وحشتناکی میپرسم. من مادرشوهرم قدیما می‌گفت جاریش بچه هاشو می‌داده ایشون نگه داره بعضی وقتا. بعد یه روز اومده بچه رو ترسون ترسون گرفته گفته تو به سر بچم سوزن میزنی. اینو مادرشوهرم به خنده می‌گفت و می‌گفت جاریم احمق بوده من برای چی سوزن بزنم به سر بچه! 

الان نمیدونم اینجا بود یا اینستا، خانومی می‌گفت منامانم و جاریش با هم ازدواج کردن و اون بچه آورد و مامان ایشون نتونست. از حسادت از دعانویس سوزن گرفته بود و رفته بود دیدن بچه، زده به سر بچه🥺

شما درباره این کار چیزی میدونید؟ منم یه نینی دارم و یهو یادم افتاد مادرشوهرم هم همچین کاری کرده(مادرشوهرم خیلی اهل جادو جمبله) 

شما میدونید چیکار میکنن با سوزن؟ بچه رو مریض میکنن؟؟؟🥺🥺🥺😭؟؟؟؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا اولین باری همچین چیزی خوندم 

تو نی نی سایت همیشه به روز میمونیم

خدایا شکرت😂😂😂

دختر خوب مادرشوهرت اهل جادو هم باشه برا نوه خودش که دیگه طلسم نمیگیره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بهش میگن جادو وودو با سوزن زدن یکم خون از فرد برمیدارن و باهاش عروس میسازن با دی ان ای و خون اون فرد بعد تو عروسک سوزن میزنن هرجاش سوزن بزنن اون فرد تو اون قسمت مشکل پیدا میکنه مثلا شکم بزنن دل درد میگیره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خرافات؟برات اتفاق بیفته میفهمیالبته عزیزم از خدا میخوام هیچوقت از این بلاها سرت نیادولی واقعیه

هیچوقت این بلا سر من نمیاد خیالتون راحت

اگر دعا و طلسم واقعا وجود داشت بنظرت این همه آدم با مشکلات مختلف و بی‌پولی و… نمیتونستن یه دعایی چیزی برای خودشون بگیرند

بعد کسی که به خدا اعتقاد داره دیگه واقعا عجیبه به طلسم اعتقاد پیدا کنه! یعنی داره قدرتیو بالاتر از قدرت خدا میبینه

بسم الله 😱😱😱

ببین فقط وایرال شده بود..

شایدم نشده بوده و فقط من چندبار به چشمم خورد..

الزاما به این معنی نیست که وجود داره یا نه!

ولی خب دنیای جادو و جمبل و طلسم، خیلی گسترده‌اس..

و نمیدونم چی بگم والا..

فقط میتونم بگم توکلت به خدا باشه و مدام با خودت تکرار کن که هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست...

اون بچه‌ای که ادعا میشد به سرش سوزن میزدن، الان وضعیتش چجوریه؟!

ماکارون هستم:)