2777
2789
عنوان

دوست داشتین چجوری میبودین

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 43 پست

دوست داشتم یار امام زمانم بودم که نیستم این خیلی بده

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

همه چیمو دوس دارم فقط میگم کاش اون زمان یکم ریاضیم بهتر بود تا انقد از مدرسه بدم نمیوند چون همش ریاض ...

واقعا نمیدونم چنین ریاضی سختی کجای زندگی به دردمون میخوره 😂

دختر کلاس دومی من یه مدل جمع و تفریق و اینا داشت که باز میگم خداروشکر ما نداشتیم اینارو 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیدونم چنین ریاضی سختی کجای زندگی به دردمون میخوره 😂دختر کلاس دومی من یه مدل جمع و تفریق و ا ...

آره خواهرزادم کلاس دومه همش میگم یا خدا اینا چیه خدا بخیر کنه 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

اعتماد به نفس داشتم همین

عزیزم تمرین کن این فقط با تمرین زیاد حل میشه جلو آینه وایسا شرایط مختلف رو تصور کن و سعی کن بهترین رفتار و صحبت رو بکنی اینجوری خیلی تأثیر داره 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

مستقل بودم چاق بودم با کسی که دوسش داشتم ازدواج میکردم باشگاه میرفتمکیک پز ماهر بودم چند تازبان دنیا ...

منم خیلی دوست دارم چاق بشم دیگه ناامید شدم... 

ازدواج ان شاء الله با کسی باشه که بتونه خوشبختت کنه 

کیک پختن سخت نیست ☺️درست کن بزار خراب بشه اصلا آموزش ببین بهترین کار دنیاس حالت خیلی خوب میشه 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

عزیزم تمرین کن این فقط با تمرین زیاد حل میشه جلو آینه وایسا شرایط مختلف رو تصور کن و سعی کن بهترین ر ...

توی رفتار و صحبت کردن مشکلی ندارم

مشکلم اینه هر چیزی که دارمو بی ارزش میبینم

هر موقعیتی یا موفقیتی تو زندگیم رو بی ارزش میبینم

حس میکنم همه از من بهترن

من بدترینم و از همه عقبم 

کمتر حرف بزنم. عاقلانه و پخته تر باشم بخصوص توی روابط اجتماعی، بقیه برام کمتر مهم باشن، غیبت نکنم به ...

آخ منم پر حرف نیستم ها اصلا چون بیشتر تنهام به کم حرف زدن عادت دارم ولی دوست دارم درکل کمترش کنم ،😂

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮