2777
2789

علتش چیه از نطر یه دختر همه مردا واسه رابطه و نیازشون قدم برمیدارن 

اما از نظر یه دختر دیگه طبق تحربه ای که داشته اینه اتفاقا نه مردا خیلیا دنبال رابطه جدی ان و مرد خوب کم نیست 

یعنی چه تفاوتی بین اون دو تا دختر وجود داره که ا‌لی تحربه اش از رپابط اون شکلیه و دومی کاملا تحربه اس برعکسه 

بستگی به دیدگاه داره یکی خیلی خوشبین هستش و یکی واقع گرا مثلا من واقع گرام  الکی نمیتونم قبول کنم اکثر مردان جنسشون خرابه و دنبال رابطه هستن  اون دختر خوشبینه یا اطلاعات و تجربه کم داره یا فاز خیلی مثبت داره 

بستگی به دیدگاه داره یکی خیلی خوشبین هستش و یکی واقع گرا مثلا من واقع گرام الکی نمیتونم قبول کنم اک ...

نه اتفاقا اون دختر خوش بینه همش مردای خوب به تورش خوردن کلی خواستکار داشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا اون دختر خوش بینه همش مردای خوب به تورش خوردن کلی خواستکار داشته

شما مطمئنی واقعا مردای خوبی هستن؟یا براساس موقعیت مالی اینطور فکر می‌کنی 

اینم بگم دیدگاه آدما همون جذب می‌کنه یعنی اگر فکر کنی مردا دنبال سکسن همون مردا میان جلو راهت سبز میشن انرژی دیگه انعکاس جذب می‌کنه 

بلا استثنا اکثر مردان دنبال سکسن نه رابطه جدی خیلی انگشت شمار دنبال جدی هستن

ولی من خودم به شخصه تا الان مردی واسه این قضیه بهم پیشنهاد نداره. همه پیشنهاداتم خواستکاری جدی و رسمی بوده 

دلم میخواد علت این تفاوت رو بفهمم 

حتی الان هم که نامزد کردم چون هنوز عقد نیستیم نامزدم خیلی مراعات میکنه و حد و حدود رو نکه میداره 

ولی من خودم به شخصه تا الان مردی واسه این قضیه بهم پیشنهاد نداره. همه پیشنهاداتم خواستکاری جدی و رسم ...

مردا طرف خودشونم میبینن آخه ببینن پا میده اهلش هست اگه نباشه حساب کار دستشون میاد و یه حساب دیگه رو دختر مورد علاقشون باز میکنن