80_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 2835 عنوان فک کن همه این بدبختیات فقط یه کابوس بود 37 بازدید | 5 پست و تو سال هزار و چهارصد وسط گرمای تابستون زیر کولر از خواب پریدی ....... 😔😔😔کاش یکی من برگردونه اون موقع 1404/05/15 | 01:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13260 واااای چقد حرف دل منو زدی🥺🥺🥺🥺 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
80_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 2835 واااای چقد حرف دل منو زدی🥺🥺🥺🥺 کاش اون موقع رو دوباره زندگی میکردم اون موقع بزرگترین دغدغه ام پیشرفتم بود
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13260 کاش اون موقع رو دوباره زندگی میکردم اون موقع بزرگترین دغدغه ام پیشرفتم بود آخخخخ.... البته تابستون ۱۴۰۰ من ذهنم درگیر مدرسه بودنمی دونم کی بگمنمی دونم کی آرامش داشتم... 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
80_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 2835 آخخخخ.... البته تابستون ۱۴۰۰ من ذهنم درگیر مدرسه بودنمی دونم کی بگمنمی دونم کی آرامش داشتم... ولی اون موقع بهتر از الان بود
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13260 ولی اون موقع بهتر از الان بود مغز و قلبم آرومتر بود... 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸