2777
2789

۶کامل نشده زایمان کردم پریود شدم 

کلا از بعد زایمانم سرد شده 

شاید ۴بار اون خودش اومده طرفم واسه رابطه 

بقیشو من رفتم طرفش 

امشب گفتم نیومدم خیلی وقته طرفت گفت باریکلا 

با خودم میگفتم شاید جوابش یه چیز دیگه باشه 

ولی از خداش بود نرم سمتش  

بهش گفتم تو تکراری شدی برام منم میرم با یکی دیگ دستم و فشار داد و گفت حرف نزن بیشعور  بعدش گفتم برو بخواب😒 هی رد میشد می‌گفت شب بخیر 

فلانی جان شب بخیر من میرم بخوابم 

باز رد شد شب بخیر 

منم جوابشو ندادم 

یه بچه آوردیم سنمون هم کمه ولی از الان مثل پیر مردا رفتار می‌کنه 

قبلا خیلی گرم بود 

نمی‌دونم با این موضوع چیکار کنم از بعد زایمانه سرد شدنش رفته رو مخم هرچی هم میگم خیانت میکنم فلان میکنم اهمیت نمی‌ده 

وقتیم می‌خوام تنها برم جایی مثل سگ می‌ترسه میگه نرو 

خیالش راحته خونم بچه نگه داشتم 

اصلا جدی نمیگیره منو

از لحاظ عاطفی هم که سرد شده 

اگه جنسی خیانت نکنم شاید عاطفی خیانت کنم تشنه محبتم اما اون اهمیت نمیده

💗

فقط دستت و فشار داد گفت بیشعور 

مردا چه بی بخار شدن 

کلا با تعاریفت زیادی نرمال نیست بی غیرتم هست تازه 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مثلا داری از افتخار های ایندت میگی خیانت کردن خیلی کثیفه جدا شو 

ادم حالش بد میشه زن و مرد اینقدر عادی از خیانت حرف میزنن بی بند و باری تا عمق جامعه نفوذ کرده

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

وایی‌ عزیزم نگو خیانت جلوش شکاک مشه

خیلی از مردا بعد از بچه دار شدن اینجوری میشن دلیلش هم کاملا نا معلوم هست

چند سالتونه و اینکه آیا قبل بچه دار شدن محبت کلامی و عاطفی داشت؟

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

الهی بگردم من نه خیانت نکن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹