2777
2789
عنوان

اختلال یکپارچگی حسی در کودکان

103 بازدید | 15 پست

دختر من سه سالشه دکتر اطفال شک کرد به علت بد غذایی گفت ببرش  کاردرمانی

کسی در این مورد اطلاعاتی داره 

ممنون میشم بهم بگید

کی تشخیص درست میده

ببرمش کاردرمانی یا متخصص مغز واعصاب اطفال ؟

کلینیک کار درمانی ببری ویزیت اولش دکتر چک و معاینه می‌کنه اونجا متوجه میشن علایمش چیه دسش خیس یا کثیف بشه بدش میاد؟

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
کلینیک کار درمانی ببری ویزیت اولش دکتر چک و معاینه می‌کنه اونجا متوجه میشن علایمش چیه دسش خیس یا کثی ...

نه ولی نسبت به بافت یسری غذا  واکنش نشون میده

و از یسری از کارتن و فیلم ها و صدا و آهنگ ها میترسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه ی ویزیت اول کاردرمانی چقدره گلم

من سه چهار سال پیش می‌بردم ویزیت اول ۱۳۰ گرفت بعد دیگه گفت با هفته ایی یه جلسه شروع میکنیم که جلسه آیی پنجاه بود بعد هز ماه هعی قیمت‌هاش بالا رفت یکسال بردم که جلسه آخر جلسه آیی ۱۷۰ بود شنیدم  الان خیلی هزینه ها بالا رفته 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
من سه چهار سال پیش می‌بردم ویزیت اول ۱۳۰ گرفت بعد دیگه گفت با هفته ایی یه جلسه شروع میکنیم که جلسه آ ...

درمانشون خوب بود ؟

زود خوب شد؟

چند جلسه کشید؟

بچتون با غذا مشکل نداشت؟

نسبت به مکانهای جدید یا صداهای بلند بیزاری نشون میده؟اشاره داره یا دستتو میکشه؟ببرش کاردرمانی معروف ...

اشاره داره یا دستتو میکشه؟  اینو متوجه نشدم

ولی نه دوست داره همش جاهای جدید بره 

اختلال یکپارچگی حسی خیلی مفصله ... و شامل موارد خیلی زیادی میشه ...

به غیر از حس چشایی تو بقیه حواس مشکلی نداره ؟

یعنی مثلا از صدای جاروبرقی و ... بترسه 

یا مثلا نسبت به پوشیدن لباس و .. مقاومت نشون بده

سطح توجه و کلامش چطوره ؟

اختلال یکپارچگی حسی خیلی مفصله ... و شامل موارد خیلی زیادی میشه ...به غیر از حس چشایی تو بقیه حواس م ...

آره می‌ترسه از صدای دریل از صداهای بلند

از وقتی هم که جنگ شد پشت خونمون رو زدند چون با شلیک ها برق رفت از برق رفتن هم می‌ترسه و همیشه باید تلوزیون روشن باشه

توجه و کلامش خوبه 

ولی بشدت لجبازی و اصلا گوش نمیده حرف آدم رو

آره می‌ترسه از صدای دریل از صداهای بلنداز وقتی هم که جنگ شد پشت خونمون رو زدند چون با شلیک ها برق رف ...

خب اگه از نظر درک حرفهای شما  و حرف زدن خودش مشکلی نداره ... پس مشکلی نیست خدا روشکر ...

لجبازی تو همه بچه های تو این سن هست ...

پیش چه دکتری بردین که این تشخیص رو داد

این مسائل رو فقط  دکتر روانپزشک کودک و یا دکتر مغز و اعصاب صلاحیت داره که تشخیص بده

خب اگه از نظر درک حرفهای شما و حرف زدن خودش مشکلی نداره ... پس مشکلی نیست خدا روشکر ...لجبازی تو هم ...

متخصص اطفال

چون نسبت به بافت غذا حساسه و وزنش خیلی کمتر از وزن سن خودشه

الان باید ببرمش کار درمانی اونجا متخصص مغز و اعصاب کودک دارن که تشخیص بدد یا ببرمش دکتر مغز و اعصاب کودک

متخصص اطفالچون نسبت به بافت غذا حساسه و وزنش خیلی کمتر از وزن سن خودشهالان باید ببرمش کار درمانی اون ...

به نظرم با روانپزشک کودک ببرین یا متخصص مغز و اعصاب کودک چون در تخصص متخصص اطفال نیست ...

البته خیلی از بچه های الان بدغذا هستن