2777
2789

من عقدم شوهرم خودشیفتگی داره اشتباهش رو گردن نمیگیره با تهدید به جدایی میخواست منو کنترل کنه و همش قهر میکرد سر چیرای بیخود 

منم مهریه مو گذاشتم اجرا 

دوشب پیش اومده داد وبیداد راه انداخته که هم مهریه میخوای هم نفقه هم طلاق؟  و حرفای دیگه 

مادرم به مادرشوهرم پیام داد که به پسرت بگو ما اینجا ابرو داریم نیاد داد  و بیدا  کنه اگه ناراحته بره درخواست طلاق بده 

مادرشوهرمم جواب داده فکر نکنم ابرو بردن و داد و بیدا به گروه خونی پسر من بخوره 

مادرمم گفته بیاین از درو همسایه بپرسین مبینین میخوره یا نه

از حرص دارم خفه میشم 

یه بار دیگه که اومد داد و بیداد کنه زنگ بزن110شاکی شو بعد که بردنش ننه‌ش میره اونجا عمیقا درک میکنه که به گروه خونی پسرش بدتر از اینا هم میخوره همون همسایه‌ها رو هم شاهد بگیرید..تا بفهمه یه من ماست چقد کره داره

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار دیگه که اومد داد و بیداد کنه زنگ بزن110شاکی شو بعد که بردنش ننه‌ش میره اونجا عمیقا درک میکنه ...

میخواستم زنگ بزنم مادرم نذاشت خودشم میگفت من غریبه نیستم 

راستش الان میفهمم که شوهرم چرا با کوچیک ترین چیز قهر میکرد چون مادرش با لاپوشونی نذاشت پسرش پیامد رفتاراشو ببینه

مادراشون همینن فکر‌میکنن‌ اسمون باز شده پسرشون افتاده پاییناینا فقط زبون قانون رو میفهمن

بخاطر همین رفتارای مادراست دیگه پسرای نا بالغ و نا پخته تربیت میکنن که بلد نیست مسئولیت قبول کنه

عزیز من یک بزرگتر پا در میانی کنه باهم راه بیاین اگرم راه نیومد پا بزار رو قلبت

اگه فقط یبار بیاد بگه متوجه رفتار بدم شدم میبخشم اما جز تهدید چیزی بلد نیست

میخواستم زنگ بزنم مادرم نذاشت خودشم میگفت من غریبه نیستم راستش الان میفهمم که شوهرم چرا با کوچیک تری ...

وقتی حرمته خودتو خانوادت رو نگه نداشته غریبه و آشنا اهمیتی نداره از این به بعد جوابه رفتارهای لوس و نسنجیده‌ش رو کوبنده بده وقتی بی آبرویی میکنه توئم مردم داری نکن.. پس دفعه‌ی بعدی پلیس رو وسط بیار تا پیامده رفتارشو با گوشت و خون و استخونش درک کنه بادش بخوابه بشینه سره جاش..توئم حق و حقوقتو میخوای چیزه بدی نخواستی..طلاق بگیر بزار اونم بره وره دله ننش که تا آخره عمر براش لاپوشونی کنه بلانصبته تو یکی دیوونه‌تر از خودشم برا پسرش بگیره...خلایق هرچه لایق

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

از توی حرفات میفهمم شوهرت چجور شخصیتی داره تا حالا نه نشنیده هرچی خواسته فراهم بوده الانم فکر میکنه تو باید هرچی اون میگه اوکی بدی و قبول داشته باشی با همچین آدمه لوسی نمیتونی کنار بیای اینو مطمن باش..مرد باید طوری باشه که خیالت راحت باشه توو زندگی همراهته نمیزاره آب توو دلت تکون بخوره نه اینجوری اولین چیزی که به ذهنش میرسه تهدید کردنه توئه..متاسفانه تربیتش غلط بوده اگر حوصله داری یکیو بکوبی از اول بسازی به سازش فکر کن وگرنه جدا شو بخته خودتو جای دیگه پیدا کن یه نکته هم بگم بهت اگر خونوادت حمایتت میکنن و اینایی که گفتم درسته طلاق بگیر وگرنه بدونه پشتوانه باشیو بخوای طلاق بگیری زندگیت دور از جون بدتر از الان میشه

از توی حرفات میفهمم شوهرت چجور شخصیتی داره تا حالا نه نشنیده هرچی خواسته فراهم بوده الانم فکر میکنه ...

خداروشکر خانوادم پشتمن 

اره شوهرم ادم خودشیفتس سه تا روانشناس بهم گفته بودن گوش نکرده بودم کاش گوش میکردم الان وضعیتم این نبود 

حالا وقتشه مادرش با واقعیتِ پسرش آشنا بشه 

همون دیگ اگر نیومد می‌گفت بیا از نو بسازیم خب تموم میشد می‌رفت این داستان  الان سر زندگیت بودی اون آدم اگر قصدش زندگی باشه بجا تهدید باید کارو درست کنه یا اصن اون خانواده در پیتش باید بهش بگم پسر یا برو بیارش سر زندگی یا تمومش کن  سردرده هم برای تو هم برای اون اما عقل ندارع پسره