2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم دیگه به حقوق آتش نشانی برادر شوهرم گیر ندم آزاد شم

| مشاهده متن کامل بحث + 11972 بازدید | 189 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدره حقوقش مزایا چی داره سالی چند بار مسافرت میرید

دیدی نمیتونی آروم بشینی 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
😁😁😁😁😁 والا آتش نشانای بدبخت حسودی ندارن

این شوهرش نفتیه ب فلک زده برادر شوهرش حسادت میکنه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

کجاها می رین مسافرت منظورم اینه شرکت آتش نشانی ببرتون مسافرت

حتما برو پیش یه روانپزشک 

بیچاره شوهرت فکر کنم ۲۴ ساعته روی اعصابش راه میری.

اینا از حسادته

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
کجاها می رین مسافرت منظورم اینه شرکت آتش نشانی ببرتون مسافرت

از قبرس شروع میشه از اسپانیا ایتالیا ونیز میگذره میرسه به آمریکای جنوبی اونجا هم دو روز اقامت دارن بعد فرانسه هر ۶ ماه  الان فهمیدی میخوای چیکار کنی مثلا