2777
2789

انقدر واسه ساعتم ناراحتم خواب به چشمم نمیاد

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خیابون گم کردی؟

تو محل کارم از دستم درآوردم 

گذاشتم روی میز کارم 

موقع رفتن همکارم میگه من دیدم که بستی به دستت ولی خودم چیزی یادم نیست 

رفتم بازار بعد از چند ساعت اومدم خونه 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

تو محل کارم از دستم درآوردم گذاشتم روی میز کارم موقع رفتن همکارم میگه من دیدم که بستی به دستت ولی خو ...

شاید کسی برداشته. دوربین نداره چک کنی؟ دیوار رو چک کن شاید کسی پیدا کنه. اونجا آگهی بذاره اما بعید میدونم پیدا بشه