2777
2789

اول بگم که پسره اقوام هست و دندونپزشکه تو شهر مطب داره ولی کچله و ۳۲ سالشه😐

و من ۱۸ سالمه و اون سن بابام رو داره 

ولی شرایط و جو خونمون اصلا خوب نیست چه از لحاظ خورد و خوراک و لباس و چه از لحاظ مالی

بابام از قضیه خبر نداره مامان پسره اومده به یکی از بستگان گفته و رسیده به گوشه مامانم 

درس خودمم خیلی خوبه و میخوام درس بخونم فرهنگیان رو قبول شم 

میدونم شاید بگین بچه ایی و این چیزاا ولی میتونم از لحاظ ساپورت مالی روش حساب باز کنم 

ولی وقتی من ۳۰ سالمه اون ۴۴ سالشه و دلیل نمیشه حالا چون پزشکه بالا بودن سنش رو بپوشونه 

هوف واقعا نمیدونم چیکار کنم الان 

شما بودین با این شرایط چیکار میکردین؟

مام 12 سال اختلاف سنی داریم

ولی ن توی ظاهر ب چشم میاد ن توی اخلاق پس کلا مسئله اختلاف سنیو کنار بزار

ولی چرا مو نمیکاره؟

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام 12 سال اختلاف سنی داریمولی ن توی ظاهر ب چشم میاد ن توی اخلاق پس کلا مسئله اختلاف سنیو کنار بزارو ...

نمیدونم شاید کاشته در نیومده 😂

ولی خانوادتن کچلن یعنی باباشم حتی کچله 

طرز فکرت هنوز خیلی بچه اس

به دردت نمیخوره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اگر فقط برای وضع مالیش میخوای ازدواج کنی باهاش نکن

اخه قیافه نداره 

حتی ندیدمش تاحالا  توی اینستا پیجش رو پیدا کردم 

همش یا مطبشه یا همونجا خونه گرفته فقط آخر هفته میاد پیش پدر و مادرش

حرف دوستام پس چی؟نمیگن با پیرمرد ازدواج کرده

۱۴ سال اختلاف سنی نیس ک میگید سن بابام رو داره اگه بنا به پولداری بخوان جواب بدین وقتی از قیافش خوشتون نمیاد ک درس نیس و اگه بخواین نظر دوستاتونم در نظر بگیرید بازم درس نیس چون با همسن خودتم ازدواج کنی میگن پسره بچس هنوز! فک میکنم هنوز افکارتون برای ازدواج مناسب نیس