2777
2789

شوهرم همراه باباش یه شهر دیگس برای کار 

پریشب بعد ده روز برگشت یکم موند نصفه شب برگشت 

وقتی اومد خونه بهش گفتم خسته نمیشی این راه اومدی دوباره چند ساعت دیگه برگردی؟ گفت دلم واست تنگ شده دیگه نتونستم طاقت بیارم 

خلاصه گذشت و من امروز اومدم خونه مادر شوهرم دیدم مادر شوهرم میگه آره پدرشوهرت زنگ زد گفت به زور محمد (شوهرم) رو فرستادم خونه هعی می‌گفت نه این همه راه رو الکی چرا برم برای سه چهار ساعت که پدرشوهرت هم می‌گفت نه پسر برو تو زن داری خلاصه بزور فرستادش خونه وقتی هم اومد خونه بهم گفت الکی برای سه چهار ساعت این همه راه اومدم و باید برگردم که من بهش گفتم عه زن داری زنت منتظرت بود بعد ده روز اومدی بلاخره 

الان به حدی عصبیم حد نداره ،منم وقتی عصبیم هر چی از دهنم در میاد میگم ولی شوهرم همش سکوت می‌کنه تا هر دو آروم بشیم بعد صحبت میکنه که شوهرم زنگ زد ، گفت ده روز دیگه تموم میشم برمی‌گردم گفتم اگه قراره با زور برگردی نمیخواد گف چرا که من توضیح دادم و چند تا تیکه هم انداختم که متوجه شدم اگه قطع نکنم خیلی بد صحبت میکنم که گفتم برو بخواب منم برم به کارم برسم که گفت دوست دارم گفتم ممنون خدافظ گفت کسی پیشته نمیتونی حرف بزنی گفتم نه تنهام خودم نمی‌خوام چیزی بگم که قطع کردم

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

یجوری رفتار می‌کنه که انگار من وجود ندارم 

منم نمی‌گم بره جلو خانوادش بگه وای دلم طاقت نیاورد بخاطر زنم اومدم ولی دلیلی هم نداره بگه الکی چرا برگشتمه لزومی داشت اون همه حرف بیخود و مزخرف بزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم اینجوردمواقع خیلی واضح و روشن حرفمو میزنمو به روش میارم که چی شنیدم

منم بهش گفتم 

اما چون موقعیت نداشتم راحت صحبت کنم یکم با تیکه حرفمو زدم 

که تو اولین فرصت رک و رو راست باهاش حرف میزنم

خودتو خراب کردی دفعه بعد همین زورکیش هم نمیاد

چون موقعیت نداشتم نتوانستم راحت حرف بزنم و همه چیو بگم که هر وقت فرصت شد همه چیو کامل بهش میگم 

اما دیگه واسم مهم نیست که بیاد یا نیاد

منم بهش گفتم اما چون موقعیت نداشتم راحت صحبت کنم یکم با تیکه حرفمو زدم که تو اولین فرصت رک و رو راست ...

کار درستی می کنید

فقط تا روشن نشدن قضیه الکی اعصاب خودتو خرد نکن

کاش این دوری رو تموم کنه یا شما بری نزدیک کارش یا کارشو عوض کنه..

میدونم سخت ولی اصلا درست نیست زن و شوهر از همدیگه دور باشن