2777
2789
عنوان

کسی برنامه نویس پایتون هست❓️

151 بازدید | 16 پست

چند تا سوال داشتم 

۱_یادگیری پایتون سخته ؟

۲_چه پیش نیازی داره؟

۳_اگر روزی ۴ ساعت وقت بزارم چقد طول میکشه بهش مسلط بشم؟

۵_درامدش چطوره؟

۶_بازار کارش خوبه؟

۷_ برای یادگیری از کجا شروع کنم؟

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 

باز به زبان های دیگ یادگیریش اسون تره 

بستگی داره تو اون ۴ ساعت چقدر فهمیده باشی چقدر بعدش پروژه بزنی اصلا شاید کشش نداشته باشی درامدشم باز ب تخصصی ک توش پیدا کردی داره بعد یادگیریش کار اموزیه بعدشم باید ببینی تو کدوم شاخه ازش میخای استفاده کنی مثلا بک اند .. هرچی توش پروژه های بیشتر رزومه قوی پروژه بیشتر و بعد شروع ب درامد از یوتیوب یا سایت های کدیاد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز به زبان های دیگ یادگیریش اسون تره بستگی داره تو اون ۴ ساعت چقدر فهمیده باشی چقدر بعدش پروژه بزنی ...

شما برنامه نویس هستید؟

امیدی به کسب درامد خست اگه یاد بگیرمیا فقط مال کسانی هست که خیلی حرفه ای هستند

من ک خودم داخلش خیلی استعداد داشتم بوسیدم گذاشتم کنار بزار توضیح بدم ببین عزیزم اینکع میگن اره دورکاری فریلنسری وجود داره بیخیال دورکاری کاراموزی قبول نمیکنن فقط شهر بزرگ مثل تهران مشهد اگ هستی ادامه بده کنار استعداد ولی اگ ن الکی وقت تلف کردنه و حرفه ای شدن داخل کار خیلی سخته هرچی میری جلوتر سخت تر میشه  هی بروز تز میشه اگهی میبینی کارفرما ی انتظاراتی  داره ک واویلا کلاس های فنی نرفه ای همه سطح پایین اموزش میدن افتضاحههه تو یوتیوب بخای ببینی هرکس ی جور یاد میده گیج کننده مسیر مشخص نمیکنه برات کارفرما فقط حضوری میخاد و دورکاری رو رد میکنه کلاه برداری توش زیاد شده دوره های اشغال میفروشن و هوش هوش مصنوعیم نصف کارو گرفته و من بعد این همه تلاش بوسیدم و گذاشتم کنار ولی شما اگ علاقه زیادی داری و مکانت اوکیه از نظر این شغل با خودته ادامش

دوره های میلاد بهرامی چطوره

خیر اشنایی ندارم من از وبسایت کدیاد بیشتر میپسندم چون یک قسمت نقشه راه داره و میگه باید داخل اون رودمپ چ زبان های و چه پیش نیاز های لازمه

من ک خودم داخلش خیلی استعداد داشتم بوسیدم گذاشتم کنار بزار توضیح بدم ببین عزیزم اینکع میگن اره دورکا ...

ممنونم از راهنماییتون

امیدی به کسب درامد خست اگه یاد بگیرمیا فقط مال کسانی هست که خیلی حرفه ای هستند

الانا ب فکر درامد نباش اولش ک باید چند ماه کاراموزی کار کنی رایگان بعدش ک راه افتادی حقوق های ناچیزی دستتو میگیره تا  بعد ۳ تا ۵ سال سابقه تو شرکتی یا پروژه های سنگین تری بگیری

من ک خودم داخلش خیلی استعداد داشتم بوسیدم گذاشتم کنار بزار توضیح بدم ببین عزیزم اینکع میگن اره دورکا ...

بهتره وقتی اطلاعاتتون ناقصه و تخصصی در حوزه ای ندارید مردم رو گمراه نکنید ممنون

برنامه نویس پایتون هستم ، اشتباهه دوست عزیز بالا گفتی ۵ سال باید صبر کنی تا پروژه بگیری ! اینجوری اگه این زمان رو یکی برای آموزش بزاره یعنی داره بیراهه میره اصلا انقدر زمان برای یادگیری و حرفه ای شدن در پایتون نیاز نیست اون ۵ سال سابقه کاری هست که طرف لولش میره بالا وگرنه یادگیری و حتی نوشتن پروژه های سنگین با پایتون شاید شش ماه زمان نمیبره 

بیخیال این حرفا بشید عزیزان از ادم های با تجربه مشورت بگیرید اینا شما رو بدتر گمراه میکنن

من ادمایی دیدم که با ۴ ماه آموزش تونستن به درآمدهای عالی برسن و پروژه های خوبی انجام دادن