2777
2789
عنوان

راستش نحسم مگه نه

96 بازدید | 18 پست

وقتی به دنیا اومدم تو ۱۰رزگیم برا مامانم پرونده چاقو کشی باز کردن که طلاقش بدن چون براشون جشن نگرفته بود مامانم دروغ نمیگه بابام حرفاش تائید میکنه تا وقتی بابام به باباش میگه من زنم طلاق نمیدم بابابزرگم کتکش میزنه ولی من خیلیرنحسم که ۱۰روز بعد تولدم اینطور میشه💔

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

وقتی جلوبچها ابنجوری همین میشع روحو روان بچه روبهم میریزن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس نحس نیست

تو یه روح پاک بودی که به دنیا اومدی، خیلی خیلی تمیز و قشنگ 

چه ربطی به تو داره

اون عوضیا این کارا رو کردن

نمی‌دونم کی این فکر رو انداخته تو سرت یا چیا شنیدی اما مطمئن باش چنین چیزی درست نیست، مزخرفه... 

هر کی بهت گفت نحس مطمئن باش داره چرت میگه و عقل درست حسابی نداره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

گاو بودن بقیه رو به نحسی خودت ربط میدی؟ قرار باشه کسی نحس باشه همونان نه تو

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
چ ربطی داش

ربطش اینه نباید اینطوری میشد من بعد ۷سال به دنیا اومدم با هزاران دوا و دکتر من هم دلم میخواست به دنیا اومدنم جشن بگیرن بگن خوش اومدی کوچولو ما نه که پاشون به دادگاه باز بشه فرقش اینه با اینه دعوا ها بزرگ شدم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

هیچ کس نحس نیستتو یه روح پاک بودی که به دنیا اومدی، خیلی خیلی تمیز و قشنگ چه ربطی به تو دارهاون عوضی ...

راستش خودم به زندگی هرکی پا گذاشتم یه مشکلی براش پیش اومده حتی دوستام

خرافاتی

خرافاتی نیستم ولی میدونی من فقط یه زندگی اروم میخواستم

گاو بودن بقیه رو به نحسی خودت ربط میدی؟ قرار باشه کسی نحس باشه همونان نه تو

خب چرا اینطور شد مگه من چه گناهی کردم که باید از بچگیم همه باهم دشمن باشن

ربطش اینه نباید اینطوری میشد من بعد ۷سال به دنیا اومدم با هزاران دوا و دکتر من هم دلم میخواست به دنی ...

پس منم بیام بگم 

چون بدنیا اومدم و مامان بابام از هم جدا شدن 

ینی من نحس بودم ؟

ینی اونا عقل نداشتن ؟

خودشون باعث طلاق شدن 

و اینا دوتا چیز جدا از همه و اصلا به هم ربطی نداره 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
پس منم بیام بگم چون بدنیا اومدم و مامان بابام از هم جدا شدن ینی من نحس بودم ؟ینی اونا عقل نداشتن ؟خو ...

اره ولی ای کاش اما زندگی همه رو نابود کردم با هرکسی دوست شدم یه مشکلی براش پیش اومد شاید هم چون اینا رو فهمیدم همچین حسی دارم همه مشکل دارن ولی........ بی خیال

راستش خودم به زندگی هرکی پا گذاشتم یه مشکلی براش پیش اومده حتی دوستام

زندگی مجموعه‌ای از خوشی و غمه

که البته که بیشترش درده

ربطی به حضور یا عدم حضور من یا تو نداره

اگر اتفاق بدی پیش میاد بخاطر تصمیمات خود اون آدما، شرایط و آدمای شروریه که انجامش میدن

اگر خودت یه روز با دستای خودت دوستات رو بدبخت کردی، آره مقصر تویی

وگرنه هیچ ربطی به تو نداره

اجازه نده کسی مشکلاتش رو بندازه گردن تو

بقیه باهات بد رفتار کردن و بهت گفتن نحس، تو یکی که نباید راهشونو ادامه بدی

با خودت مهربون باش و عاقلانه فکر کن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خب چرا اینطور شد مگه من چه گناهی کردم که باید از بچگیم همه باهم دشمن باشن

شما گناهی نکردی خب اونا گاون و عوضی که باهم مشکل دارن اونم اینشکلی

گناه اونا رو به پای خودت مینویسی؟

ولشون کن فقط خودت رو بچسب و سعی کن دور باشی از این فضا

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
زندگی مجموعه‌ای از خوشی و غمهکه البته که بیشترش دردهربطی به حضور یا عدم حضور من یا تو ندارهاگر اتفاق ...

راستش کسی بهم نحس نگفته ولی مفت خور و اضافی چرا اگه تو به دنیا نمیومدی دخترم طلاق می گرفت خوشبخت می شد چرا اگه تو نبودی همهدچی درست میشد چرا اگه تو نبودی دخترم دوباره شوهر میکرد گفتن و من همیشه مقصر اتفاق ها بودم