2777
2789

اینی که نوشتمو صفحه بعدش اومد هی باید کپی میکردم برا همه بفرستم گفتم یه تاپیک جدید بزنم 

مامان بابای جاریم اومدن بردنش دختر کوچیکه بهانه میگرفته گریه میکرده اونم برده با خودش ولی دوتا بزرگه با خونواده شوهرمن حالا نمیدونم میخواد شکایت کنه یا نع

من خودم بارها باهاش صحبت کردم همش میگه بخاطر بچها نمیخوام بزنم به سیم آخر 

ولی ایندفعه خیلی بد کاری باهاش کردن شاید کوتاه نیاد

مادرشوهرمم با خواهر شوهرم مث اینکه باز کلی حرف بهش زدن که تو دزدی دزدی میکنی میدی به مامان بابات حال مادرشوهرمم بد شده باز بردن بیمارستان چیزیش نبوده طبق معمول برگردوندنش

شوهرم میگفت برادرشوهرم هنوز آتیشی بوده میگفته میخوام طلاقش بدم اگه با مامان باباش نمیرفت طلاقش نمیدادم😒

این چند روز من فکر میکنم چون پدرشوهرم خونه نبود اینا انقد هار شدن این کارا رو کردن اگه بود که جرات نمیکردن

خسته و دلشکسته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد گناه داره جاریت🙁😔 

بچها لطف کنید بیایید تاپیک آخریم☺

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

من خالم با دخترخاله هام تا حالا چند بار شده عروساشون زندانی کنندگوشی هم میگیرن ازشون و در قفلو بشدت ...

یعنی چی؟شما میدونی چرا هیچی نمیگه ،مگه فیلمه؟

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

من خالم با دخترخاله هام تا حالا چند بار شده عروساشون زندانی کنندگوشی هم میگیرن ازشون و در قفلو بشدت ...

اینام خیلی مطمئنن که جاریم شکایت نمیکنه

حالا بینم چیکار میکنه

خسته و دلشکسته...