2777
2789
عنوان

قرص روکین یا ال دی

21982 بازدید | 12 پست

سلام دوستان مسافرتی در پیش هست

شما برای یه شخصی که میخواد تو مسافرت پریود نشه ...قرص روکین رو پیشنهاد میکنید یا قرص ال دی

میخوام در واقع صد در صد با مصرفش دچار لکه بینی نشه

تجربه شما رو کدوم قرص بهتر بوده؟؟

خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…

میشه این قرص ها رو حتی یک روز مونده به پریود مصرف کرد اثر داره که باعث بشه پریود اتفاق نیوفته حتی در حد لکه بینی؟

منم 28 عازم مشهدم دقییییقا روز پریودم 27...از پریشب قرص ضدبارداری بلارا رو شروع کردم

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد روکین اطلاعات ندارم ولی ال دی خیلی قویه از قرص های  ضیعف تر مثل سیپروترون کامپاند هم میتونید استفاده کتید یه روز جلوتر بعید میدونم جواب بده چون تخمک ازاد شده 

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
منم 28 عازم مشهدم دقییییقا روز پریودم 27...از پریشب قرص ضدبارداری بلارا رو شروع کردم

تا حالا نشنیدم اسم این قرص رو ...گلم تاثیرش مثل ای دی و روکین هست ...تجربه اش و داری؟؟

در مورد روکین اطلاعات ندارم ولی ال دی خیلی قویه از قرص های  ضیعف تر مثل سیپروترون کامپاند هم می ...

ال دی قوی باشه که بهتره دوستم بهتر نیست از چ لحاظ میگید ضعیف تر استفاده کنم اینجوری امکان لکه بینی بالاتر نمیره

ال دی قوی باشه که بهتره دوستم بهتر نیست از چ لحاظ میگید ضعیف تر استفاده کنم اینجوری امکان لکه بینی ب ...

ممکنه دفعه ی بعد ب مشکل بخورید مثل خون ریزی شدید من دکترم همیشه میگه از قرص با دوز پایین استفاده کنید اگه جواب نداد قوی تر استفاده کنید من سه ماهه زیر نظر متخصص سیپروترون میخورم ولی شما شاید چون برای چند روز میخواید مصرف ال دی مشکلی نداشته باشد

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
ممکنه دفعه ی بعد ب مشکل بخورید مثل خون ریزی شدید من دکترم همیشه میگه از قرص با دوز پایین استفاده کنی ...

سیپرترون قبلا استفاده شده و دچار لکه بینی شده نمیدونم میترسم تو سفر استفاده بشه و دوباره لکه بینی پیدا کنه 

من میخوام یه قرص ضد بارداری دوستان معرفی کنند که خودشونم تو همچین موقعیتی استفاده کرده باشند به عبارتی با خیال راحت ادم مسافرت بره

من بعد زایمانم یه هفته درمیون پریود میشدم دکترم این قرصو داد خونریزیم قطع شد واسه من اثرش رو پریودی قطع شد ولی شش ماه استفاده کردم دچار سردرد میگرن شدم که با قطعش خوب شدم...البته همه عوارضشون یکجور نیست...ددماه نخوردم و چون قراره بریم سفر دوباره یه ماه رو میخورم

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
من بعد زایمانم یه هفته درمیون پریود میشدم دکترم این قرصو داد خونریزیم قطع شد واسه من اثرش رو پریودی ...

مرسی عزیزم😘😘

سفر خوبی داشته باشی بی پریود😁😁

برا منم دعا کن

مرسی عزیزم😘😘 سفر خوبی داشته باشی بی پریود😁😁 برا منم دعا کن

خخخخ مرسی عزیزم همچنین😆😁😁😁