الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در مورد روکین اطلاعات ندارم ولی ال دی خیلی قویه از قرص های ضیعف تر مثل سیپروترون کامپاند هم میتونید استفاده کتید یه روز جلوتر بعید میدونم جواب بده چون تخمک ازاد شده
ال دی قوی باشه که بهتره دوستم بهتر نیست از چ لحاظ میگید ضعیف تر استفاده کنم اینجوری امکان لکه بینی ب ...
ممکنه دفعه ی بعد ب مشکل بخورید مثل خون ریزی شدید من دکترم همیشه میگه از قرص با دوز پایین استفاده کنید اگه جواب نداد قوی تر استفاده کنید من سه ماهه زیر نظر متخصص سیپروترون میخورم ولی شما شاید چون برای چند روز میخواید مصرف ال دی مشکلی نداشته باشد
من بعد زایمانم یه هفته درمیون پریود میشدم دکترم این قرصو داد خونریزیم قطع شد واسه من اثرش رو پریودی قطع شد ولی شش ماه استفاده کردم دچار سردرد میگرن شدم که با قطعش خوب شدم...البته همه عوارضشون یکجور نیست...ددماه نخوردم و چون قراره بریم سفر دوباره یه ماه رو میخورم
و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖