2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا ترسناکه باید زیر تخت قایم شیم ...میای؟؟

من فقط میام نودل و سوسیس تخم مرغ بخورم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

منم میام دنبال یه راه برای مرگ هستم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
الان من بگم نمیدونم قضیش چیه میخندین بهم.؟😂😐 ولی قضیش چیه؟

اسم کاربریشو🤣🤣

حدود ۴۵۶ تا آدم بدبخت بیچاره رو که بدهی بالا آوردن جمع میکنن یه جا بهشون میگن هرروز یه بازی انجام بدن اگر تو بازی ببازند با اسلحه میکشنشون اگر هم ببرن میرن مرحله بعد به آرای هرنفر هم که میمیره یه پولی دست بقیه رو میگیره

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

پس برو اون دسته من قرمزم ...فقط شبا حواست به خودت باشه🤣🤣

همون ضربدر ها رو میگی ؟ 

ولی من دلم میخواست ازون لباس قرمزهای ماسک دار باشم اسلحه دارن 😂😂

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

تو مثل اون پسره مو آبی هستی ...مسخره بود آخرم مرد دلم خنک شد🤣😅

واییی خیلی آشغال بود 

اون پیرمرده شماره ۱۰۰ هم لاشی بود خیلی 

شماره ۳۳۳ هم همینطور عوضی بود