2777
2789
عنوان

خاطره اربعین

97 بازدید | 13 پست

من اربعین یکبار کربلا رفتم اونم یک سال قبل کرونا.مادرم کسالت داشت برادرم اصرار کرد مامان رو ببریم کربلا.منم حماقت کردم قبول کردم .رفتیم مرز .قبل از اینکه از مرز رد بشیم مادرم حالش بد بود اونور مرز که رفتیم حالش بدتر شد.چون ما ظهر از مرز رد شدیم هوا بشدت گرم بود گرمازده شده بود.اون ور مرز هم که بیابون بود باید یه مسیری طی می‌کردیم که به ماشین هایی عراقی برسیم.اونجا دیگه مادرم نمی‌تونست راه بره.خلاصه رفتیم زیر یه سایبان نشستیم.یه یخ هم اون ور تر ما افتاده بود برادرم اون یخ رو تو دستمال گذاشت بعد گذاشت رو پیشونی مادرم تا مادرم بهتر شد رفتیم کربلا.

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اربعین رفتن اصلا برا بچه و پیرها و مریض ها وقت خوبی برا کربلا رفتن نیست

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

منم پارسال رفتم فردا پدرم می‌ره مث ابربهار میبارم امشب🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

انشالله دوباره قسمتت بشه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
ادامه نداشت رفتیم کربلا پنج روز اونجا بودیم زیارت کردیم و برگشتیم

خو مادرتون خوبشد؟

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

فداتشم شوهرم امشب گفت برو دید حالمو ولی خب وضع مالیشو می‌دونم تو موقعیت بدیع گفتم نه

خدا نکنه گلم.دیگه تو این شرایط هم باید هوای همسرت رو داشته باشی.انشالله که وضع مالیتون اوکی بشه بی هیچ دغدغه ای به همراه همسرتون سفر کربلا نصیبت‌تون بشه

خدا نکنه گلم.دیگه تو این شرایط هم باید هوای همسرت رو داشته باشی.انشالله که وضع مالیتون اوکی بشه بی ه ...

فداتشم انشالا ن دیگه هیچی نگفتم بهش فقط گفت ببخشید. ندارم الان خودت وضعو میدونی منم گفتم باشه ولی خب دست خودم نبود خیلی گریه کردم همین ک یاد تموم خاطره ها افتادم 

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

خو مادرتون خوبشد؟

مادرم چند ساله به خاطر فوت برادرش بیمار شده دارو مصرف میکنم .یه مدت خوبه یه مدت بد.

مادرم چند ساله به خاطر فوت برادرش بیمار شده دارو مصرف میکنم .یه مدت خوبه یه مدت بد.

انشاالله امام حسین ع شفاشون بدن

براشون حمد ميخونم 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍