2777
2789
عنوان

فامیل شوهر

186 بازدید | 19 پست

خوبه یا نه؟

شما با فامیل شوهرتون حال میکنید؟ مثلا تو مهمونی یا جمع هاشون بهتون خوش میگذره؟

من مجردم و اصلا نمیخوام ازدواج کنم ۲۷ سالمه بچه نیستم 😂ولی  همش فک میکنم فامیل شوهر (غریبه باشه شوهر . نه که پسرخاله باشه و فامیلاتون یکی باشه) خیلی سخته باهاشون کنار اومدن.

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خوبه،البته بستگی به شخصیت خودت و اونا داره

به من که خوش میگذره.البته که باید با احتیاط تر از جمع خانوادگی خودت رفتار کنی ولی بازم خوبه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

من چهار ساله عقدم هفته ای یکبار هم حتی مادرنامزدم و خواهر نامزدم رو نمی‌بینم در حد یه دعوت رسمی ظهر ها اونم بعدش میام خونه😂هر چند مادرنامزدم بی نهایت خودمونی و مهربونه و بدی ازش ندیدم

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84

من چهار ساله عقدم هفته ای یکبار هم حتی مادرنامزدم و خواهر نامزدم رو نمی‌بینم در حد یه دعوت رسمی ظهر ...

عزیزم 🥰😂 خوشبخت بشی💖💖

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

من زیاد باهاشون گرم نمیگیرم  ، ازاول این مدلی بودم  زیاد صحبت نمیکنم باهاشون حرف میزنما یجوری ک حدشونو بدونن هی سوال نپرسن و منم سوال بیجا نپرسم، اما جاریم باهاشون خیلی صمیمیه یبارم دعواشون شد مادرشوهرم بافامیلاش دعوا کرد چرا فلان حرفو ب عروسم گفتید بعد دوباره صمیمی شدن همه حرفی میزنن باهم، پشت منم گفته بودن ک خودشو میگیره واسمون این عروس خوبه صمیمیه، برام مهم نیس هرچی بگن