2777
2789
عنوان

سریال کره ای فرمانروا ته جویونگ

97 بازدید | 14 پست

تامام🥺😅🙂خشحالم تونستم ۵ماه پای یه سریال بشینم پای یه سریال فرمانروا ته جویونگ خیلی چیزا بهم یاد داد اینکه در بدترین شرایط هم ناامید نشم و ادامه بدم تا به هدفم برسم بهم یاد داد که به کسی که قدر کمک رو نمیدونه الکی کمک نکنم.فرمانروا ته جویونگ(۱فروردین۱۴۰۴_۱۴مرداد۱۴۰۴)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂بابای من امشب میخواست گریه کن براش😂جومونگ از فردا شروعععععع میشه

😅😂😂😂غم گرفته همه کوچه های مارو😂باورتون میشه تاحالا جومونگو ندیدم😄😐

اونی که فردا شب نشون میده هم خیلی آموزندس🤪

یاد میده دنبال هدف والا رو بگیری و حتی از خانواده بگذری

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

😅😂😂😂غم گرفته همه کوچه های مارو😂باورتون میشه تاحالا جومونگو ندیدم😄😐

دقیقا 😂خیلی قشنگ بود

خیلی قشنگع ببین 

الان هزار بار میبینم ولی باز انگار هیچی از اون فیلماس ک صد ببینی کمه مثل ته جویونگ😂

داداشای من با خواهرزادم توخونه بازی میکردن رو شخصیتا دعوا کردن داداشم می‌گفت من نه جویونگم شما هم باید زیر دستمام باشید خواهرزادمم خودشو میزد رو زمین گریه میگه ن من جویونگم ی دفعه هم می‌گفت گلسابیوام

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

دقیقا 😂خیلی قشنگ بودخیلی قشنگع ببین الان هزار بار میبینم ولی باز انگار هیچی از اون فیلماس ک صد ببین ...

😂😂😂😂هیچ چیز اندازه سکانس کشته شدن شینهونگ جیگرمو حال نیاورد🙂.طنز ترین شخصیت ته جویونگ به نظرم علاوه بر هوکسودال و گرگ کوهستان مادو😂سولینکوی بود دهن علی همت مومیوند سرویس😂

😂😂😂😂هیچ چیز اندازه سکانس کشته شدن شینهونگ جیگرمو حال نیاورد🙂.طنز ترین شخصیت ته جویونگ به نظرم ع ...

وای دقیقا 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وای دقیقا 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂من همش به سعید شیخ زاده میگم مشاور میموسا😂😂😂به منوچهر زنده دل هم میگم لیوون😂 فقط چی گفتی های سولینکوی😂

😂😂😂من همش به سعید شیخ زاده میگم مشاور میموسا😂😂😂به منوچهر زنده دل هم میگم لیوون😂 فقط چی گفتی ه ...

سولینکوی خیلی خوب بود وای حس بغض دارم 😂😂😂آخ از ملکه تانگ متنفر بودم بااون ابروهاش سلیطه وحشی

سولینکوی خیلی خوب بود وای حس بغض دارم 😂😂😂آخ از ملکه تانگ متنفر بودم بااون ابروهاش سلیطه وحشی

😂😂😂😂😂خیلی سولینکوی خوب بود. شخصیت منفور که خیلی داشت سریال سابوگو بوکیوان شینهونگ برادر شینهونگ و و. هزاران هزار بار لیهه گو و خیطانو از نابودی حتمی نجات داد ته جویونگ