2777
2789
عنوان

مادر❌ مادرشوهر✅

182 بازدید | 14 پست

مامانم از بچگی فقط خواری و بدبخت شدن منو میخواد

نمیدونم چرا انقدر ازم بدش میاد

هر لحظه مثل مادرشوهرا یه جور اذیتم میکنه و باید منتظر کلک ها و نقشه هاش باشم

من لک و پیس ارثی دارم از خود مامانم به ارث بردم چند وقت پیش با حالت مسخره بهم گفت بچتم مثل خودت مریض میشه

خوش بحالتون اگه مادر دلسوز دارید می تونید پیش اش درد دل کنید مشکلات زندگی تونو حل کنید

خدایا هیچ بچه ای مثل من بی کس به این دنیا نیار

مامانت بچگی خوبی نداشته درسته ؟ این اثرات مخرب از بچگیشه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

مامانت بچگی خوبی نداشته درسته ؟ این اثرات مخرب از بچگیشه

اره 

۳ تا خواهرن 

مادرش فقط دختر کوچیکه رو دوست داشته و به این دو تا اهمیت نمی داده

ما هم دقیقا ۳ تا خواهریم و مامانم همون جور رفتار میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان خوب داشتن دلیل نمیشه باهاش درد و دل کنیم و مشکلاتمونو حل کنیم :/ مگه مشاوره جلو پامون راه بذاره

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اره ۳ تا خواهرن مادرش فقط دختر کوچیکه رو دوست داشته و به این دو تا اهمیت نمی دادهما هم دقیقا ۳ تا خو ...

شخصیت ادم از بچگی شکل میگیره حالا تخریب ام بشه دیگه بدتر 

کاش مامان خودشو درمان میکرد چون هم خودش و هم به بچها آسیب میرسونه .

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

مامان خوب داشتن دلیل نمیشه باهاش درد و دل کنیم و مشکلاتمونو حل کنیم :/ مگه مشاوره جلو پامون راه بذار ...

بالآخره از مشاور بیشتر از زندگیت خبر داره

مشاور تا تایم مشاوره تموم میشه به یه کلمه بیشتر هم گوش نمیده

عزیزم مادرت هنوز نتونسته خودش رو بپذیره و واسه همین وقتی یکی از ویژگی های خودش رو توی شما میبینه حالش بد میشه چون در اصل با خودش درگیره 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
خوب مگه نمیگی مامانت خودش لک و پیس داره ...داره ب خودشو میگه...هی خدا ...نمیدونم این همه زجر میکشن ب ...

بعد این همه توهین و تحقیر 

تا مریض میشه یا کاری داره به من دستور میده کار کن

و اگه یکم کم بزارم پیش کل فامیل آبروم میبره

من تو این زندگی حس یه کلفتو دارم

اره ۳ تا خواهرن مادرش فقط دختر کوچیکه رو دوست داشته و به این دو تا اهمیت نمی دادهما هم دقیقا ۳ تا خو ...

مادرت داره این زنجیره بی رحمی مادرانه رو ادامه میده یعنی احتمالا نسل به نسل اینجور بودن 

عزیزم امیدوارم شما بتونی این زنجیره رو قطع کنی و بچه های آینده رو نجات بدی

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
مامان منم عقده ای و کثافتهدلم مرگشو میخاد

ااینجور آدما نمی میرن می مونن تا هر روز ما رو عذاب بدن

هرروز آرزوی مرگ کنم

بخدا خاله و دختر خاله ام می بینم حسرت می خورم که چرا ما اون طوری نیستیم

نه متاسفانه بخاطر مریضیم شرایط ازدواج ندارمهر روز تو خونه دارم گوشت تنم آب میکنم

یه لک وپیسه ها برو پوستتوبی رنگ کن وتمام بنظرم یکی اومد یه شغل واخلاق داشت ازدواج کن برو خودتوراحت کن من خودمم روی پاهام از این لکادارم ولیواصن برامهم نیست اصن شوهرم وخونوادشم نمیبینن اینارو تازه همه ام میگن توازشون سرتری اینقدحال میده

بی شک باران زیباترین نعمت خداست