2777
2789
این دیگه همه جا عادیه. درضمن مگه دختر زن گرفته خودش خونه و ماشین بخره؟

نه ولی بالاخره وقتی مهریه خوب میخواد باید جهازش کامل باشه جهاز کامل میشه ۱۱۴ سکه 

ببخشید دختر خونه دار که هیچکاری نمیکنه با یه دختر مستقل که کار میکنه و  مال و اموال به نامشه و ماشین داره و جهار کامل میبره خیلی فرق داره با دختر خونه دار که هیچ هنری نداره 

بالاخره یه فرقی بین مهریه اینا باید باشه 

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردم چه پرو آن الان تو فامیل ما پسره یه دختر گرفتهدختره نه خونه داره نه ماشین تازه ۴ قلم بزرگ جهیزیه ...

کدوم دختر باید از خودش خونه و ماشین داشته باشه

با چه منطقی اخه...خونه و ماشین بیاره برای پسر🙄😐😐😐

مردم چه پرو آن الان تو فامیل ما پسره یه دختر گرفتهدختره نه خونه داره نه ماشین تازه ۴ قلم بزرگ جهیزیه ...

مگه دختر باید خونه و ماشبن داشته باشه؟

شرایط کاملا نرماله دیگه

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
شاید واقعا هیچ منظوری نداره. اگر هم چیزی گفت بگو نظر من و خانوادم همونه که گفتیم

شاید 

ولی همیشه برام سواله که مسجد به اون بزرگی و شلوغی 

چرا باید بیاد پیش من 

خدایا مرسی ♥️
نه ولی بالاخره وقتی مهریه خوب میخواد باید جهازش کامل باشه جهاز کامل میشه ۱۱۴ سکه ببخشید دختر خونه دا ...

دختری که خونه به نامشه مال خودشه قرار نیست ببره بده به شوهرش. طرف ما رسمه دختر چه خونه دار باشه چه شاغل مهریه زیر 114 تا نیست. جهیزیه هم کامل میدیم ولی پسر باید خونه داشته باشه و حدود 60 یا 70 گرم طلا بخره. البته الان کمتر شده حدود 50 گرم

مگه دختر باید خونه و ماشبن داشته باشه؟شرایط کاملا نرماله دیگه

من میگم 

به جای این که میگقت خونه ماشین بدید پسرم 

ای کاش می‌گفت هم شما کوتاه بیاید هم ما 

تا درست بشه 

شایدم بهونه بوده پشیمون شدن 

خواسته یه چیز بگه وضع بدتر شه

خدایا مرسی ♥️
اره ترسناک هم بود پسره می‌گفت ۱۴ سکه میگم که همین الان بتونم بدمش آدم می‌ترسه راحتم طلاق میده

عزیزم

اگه موقعیت و خانواده ی خوبی بودن 

نباید از دست میدادی 

مگه الان می تونه ۱۴ تا سکه بده 

چه برسه به ۳۱۴ تا 

کدوم دختر باید از خودش خونه و ماشین داشته باشهبا چه منطقی اخه...خونه و ماشین بیاره برای پسر🙄😐😐😐

عزیزم مثل اینکه متوجه نمیشین من چی میگم 

میگم مهریه بالای ۳۵۰_۴۰۰ سکه برای دختریه که خونه از خودش داشته باشه 

چرا باید دختری که هیچی نداره این همه مهریه بگیره ؟؟؟ 

میدونید که پسرا عادت دارن رو مال دختر حساب میکنن پس دختر هم باید حساب کنه دیگه ...

شما میدونی الان ۳۵۰ سکه یعنی چقدر پول ؟؟ خب دختر در ازای آن چی داره ؟؟

سواد بالا ؟ شغل خوب ؟ درآمد خوب ؟ خونه و زندگی ؟ خانواده پولدار ؟

بالاخره مهریه بالا برای آدم بالاست...

مهریه عادی الان ۱۱۴ تاست

۳۱۴ هم برای کسیه که جهازش کامل باشه یعنی صفر تا صد همه چی بیاره اونم جنس خوب حالا ایرانی و خارجی اش مهم نیست

تو کشوری که به دختر به شکل جنس خریدنی دیده میشه پس جهازش هن باید در نظر گرفته بشه 

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

من میگم به جای این که میگقت خونه ماشین بدید پسرم ای کاش می‌گفت هم شما کوتاه بیاید هم ما تا درست بشه ...

واقعا حرف بدی زده خیلی حرفش بی معنی بوده 

درسته مهریه شما بالا بوده ولی حرف اونم اصلا درست نبود

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
عزیزم اگه موقعیت و خانواده ی خوبی بودن نباید از دست میدادی مگه الان می تونه ۱۴ تا سکه بده چه برسه به ...

آخه تو اطراف ما هیچ کس ۱۴سکه نیست 

اکثرا ۵۰۰ سکه اینا هستن 

آخر آخرش دیگه ۲۵۰ هست 

حالا من میگم کاش برگردن ۱۱۴ سکه باشه 🥲

خدایا مرسی ♥️
اره ترسناک هم بود پسره می‌گفت ۱۴ سکه میگم که همین الان بتونم بدمش آدم می‌ترسه راحتم طلاق میده

وای اینجور آدم ها زن دوم گرفتن رو هم حق قانونی و شرعی خودشون می دونند، چون مهریه رو همون اول میدن