2777
2789
عنوان

هتل نرگس زیباکنار

105 بازدید | 6 پست

سلام پدرم بازنشسته ارتش هست هتل نرگس زیباکنار گرفتم کسی رفته بهم بگه چه جور هتلیه؟ هرچقدر تلفن میزنم جوابگو نیستن اگه پدر شوهر مادرشوهرمو به جای پدر مادرم ببرم کسی اونجا گیر میده ؟ منظورم اینه خیلی براشون مهم نیست یا خیلی دقت میکنن کسی هست راهنمایی کنه 

ن فکر نکنم گیر بدنغذا و ایناش هم عالیه

عزیزم شما کی رفتین؟ میخام شناسنامه کارت ملی پدر مادرمون ببرم که گیر ندن بعدش،به نظرت یه نفر اضافی شبی چقدر حساب میکنن؟ زیاد میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما کی رفتین؟ میخام شناسنامه کارت ملی پدر مادرمون ببرم که گیر ندن بعدش،به نظرت یه نفر اضافی شب ...

اووو ما خیلی وقت پیش

شاید 6 سالم بود اون موقع

قیمتش رو والا نمیدونم ولی گرون در نمیاد

نآشـنـاس‌🧚‍♀️  goftino.com/c/L7sybT

اووو ما خیلی وقت پیششاید 6 سالم بود اون موقعقیمتش رو والا نمیدونم ولی گرون در نمیاد

اها پس کوچیک بودی،رفتی والا اینترنت سرچ میکنم یکی میگه کثیفه یکی،میگه بدک نیست نمیدونم چه کنم چون خودم حساسم به تمیزی

اها پس کوچیک بودی،رفتی والا اینترنت سرچ میکنم یکی میگه کثیفه یکی،میگه بدک نیست نمیدونم چه کنم چون خو ...

ن اون موقع ما رفتیم تمیز بود همه چیز

ولی اسی چادر ببرین با خودتون

نآشـنـاس‌🧚‍♀️  goftino.com/c/L7sybT