2777
2789

با یکی اشنا شدم امروز بیرون همو دیدیم از ظاهر هم خوشمون اومد شرایطامون تقریبا مثل هم هست ولی ایشون دوبار طلاق گرفته من یه بار جدا شدم بچه نداریم

امروز تو پارک تعارف نکرد چیزی بگیرم دلایل طلاقشم پرسیدم چیزی از خساستش نگفت و تقصیر انداخت گردن زنهاش اما مودبانه یعنی چیزهای بدی نگفت در موردشون

بنظرتون چیکار کنم شما بودید سن تون بالا بود چیکار میکردید

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد خسیس از سرطان بدتره

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
چند بار دیگه برین بیرون ببین جی میشهببین اصلا جایی جز پارک قرار میزاره یا نه

یکم سوالات اقتصادی میپرسید

مثلا هی میگفت چقدر اهل خرید کردنی چیزای اضافی میخری یا نه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

۳۵ ساله پارک قرار نمیزاره مگه دختر پسر بیست ساله هستید دیگه اگر اینقدر براش سخته که پارک قرار میزاره بنظرم بهتره روی خرج زندگی مجردیش انرژیشو بزاره و دنبال دردسر ازدواج و رابطه حتی نکرده 

دو مورد طلاقم خیلی مشکوکه بنظرم وقتت رو تلف نکن 

میتونی یکی دوبار دیگه ببینیش ولی جدی و منطقی نه حالا فعلا باشه و کاچی بهتر از هیچی 

۳۵ ساله پارک قرار نمیزاره مگه دختر پسر بیست ساله هستید دیگه اگر اینقدر براش سخته که پارک قرار میزاره ...

تازه زن طلاق داده میگه همه چیزمو پای مهریه های زنهام دادم الان مستاجری زندگی میکنه با یه ماشین داغون مدل پایین هیچی نداره

شک نکن خسیسیعنی یه اب معدنی هم نخرید!!!!

فکر کنم پول نداشت احتمالا