2777
2789
عنوان

توی خاستگاری وضع مالی بابای دختر چقدر براتون مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 118 پست

بله صددرصد دلیل نمیشه چون هر کسی خانوادش از لحاظ مالی بی‌بضاعت باشن حق ازدواج نداشته باشه یا با هم‌ سطح خودش ازدواج کنه

تو رو خدا برای شفای برادرم دعا کنید بیماریش درمان نداره 😔🙏خدایا همیشه امیدم به توست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله صددرصد دلیل نمیشه چون هر کسی خانوادش از لحاظ مالی بی‌بضاعت باشن حق ازدواج نداشته باشه یا با هم‌ ...

پس چرا خاستگارم دیگه زنک نزد؟با اینکه جلسه خاستگاری خیلی خوب پیش رفت

بستگی به خودمون داره نظر هرکسی متفاوته من از اختلاف طبقاتی خوشم نمیاد ولی خب اگه دختره خوب باشه دادا ...

اخه سنتی که عاشق و معشوق نیستن و داداشت دوسش داشته باشه

من هنوز پسره رو ندیذم فعلا مامانشو دیدم

احتمالا پسر رو مثل دختر تصور می کنید. به شکلی که خانم ها مسائل مالی براشون مهمه، برای پسرا مهم نیست. اینجا هر روز میبینید مثلا در مورد خواستگار صحبت می کنند، فقط در مورد درآمد و خونه و ماشین پسر صحبت میشه. ذره ای در مورد بعد انسانی اون صحبت نمی کنند. پسرا به این شکل نیستند.

ضرب المثل معروف امریکایی، پروفوسور فیزیک میره با دختر مهربون گارسون رستوران ازدواج می کنه. 

پس چرا خاستگارم بهم زنگ نزد دیگه🥲اخه اونا خونشون بالاشهر بودماشینشون شاسیشغلشون همه کارمند رسمیکلی ...

حقیقت اینه اگر با اون آقا اشنایی داشتی قبلا و احساسی بینتون باشه به وضع مالی اهمیت نمیده 

ولی سنتی دقیقا توجه به ظاهره ، ظاهر زندگیتو میبینن طبق اون نظر میدن

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

پس چرا خاستگارم بهم زنگ نزد دیگه🥲اخه اونا خونشون بالاشهر بودماشینشون شاسیشغلشون همه کارمند رسمیکلی ...

خب عزیزم نظرا متفاوته همه نمیتونن که همچین چیزیو درک کنن ایشالله بهترین بخت و زندکی قسمت شما حتما قسمت نبوده شمالایق بهترینا هستین خودتون رو سطح بالابگیرین

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

احتمالا پسر رو مثل دختر تصور می کنید. به شکلی که خانم ها مسائل مالی براشون مهمه، برای پسرا مهم نیست. ...

اخه پسره هنوز منو ندیده که

فعلا مادرش یه قرار داشت باهامون و اون جلسه هم خوب پیش رفت ولی زنگ نزدن دیگه

احتمالا پسر رو مثل دختر تصور می کنید. به شکلی که خانم ها مسائل مالی براشون مهمه، برای پسرا مهم نیست. ...

اولویت ها فرق داره 

خانم ها چون میدونن مخارج زندگی اکثرا با آقاست باید مسائل مالی رو بسنجن . آقایونم دقیقا موضوعاتی که برا زندگیشون مهمه رو میسنجن 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

خب عزیزم نظرا متفاوته همه نمیتونن که همچین چیزیو درک کنن ایشالله بهترین بخت و زندکی قسمت شما حتما قس ...

خیلی قلبم درد میکنه

همش بغض دارم

خجالتم میکشم با خانوادم از غمی که الان دارم حرف بزنم چون تف سر بالاست برام

توروخدا برام دعا کن