2777
2789
عنوان

توی خاستگاری وضع مالی بابای دختر چقدر براتون مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 118 پست
اصلا اینکه دارم درموردش صحبت میکنم رلم نبوده که🥲اشتباه فهمیدی کلاعزیزم خدا دوستت داشته یه پسر خوب س ...

نه ببین نگاه کن درسته خدا سرراهم گذاشته قطعا آدم های دیگه هم بوده ولی اینکه تصمیم درست بگیری و متوجه بشی و انتخاب درست بکنی خیلی مهمه من همچین سن بالایی نداشتم

اون موقع ۱۶بودم ولی متوجه بودم چی غلطه چی درسته

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

دیگه پسرمون پسندش کرده باشه مجوریم

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بری کجا بری؟؟تو مملکت خودمون تو کرمان چند وقت پیش یه دختر قرار گذاشته بهش تجاوز شده و جنازش پیدا ...

عزیزم چرا دراماتیکس میکنی

کی خواست بره خونه دوس پسرش یا اصلا اسم مهاجرت اورد اخه

منظورم ازدواج بود

کلا شما منظور منو از اول متوجه نشدی

براشون مهمه حتی اون ندارا هم دنبال پولدارن که به واسطه خانواده زن خودشونو بکشن بالا، نشد زن شاغل میگ ...

اگه معمولیم بگیرن همش ازش انتظار دارن 🙄

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

اینکه باید در حد خودمون باشه پایین تر باشه یا بالاتر عقده ای بازی درمیاره

عزیزم شماهم از نظر پولدار تر از خودت عقده ای حساب میشی با این تفاسیر

پس عقده ای نباش و مودب صحبت کن

عزیزم چرا دراماتیکس میکنیکی خواست بره خونه دوس پسرش یا اصلا اسم مهاجرت اورد اخهمنظورم ازدواج بودکلا ...

نه عزیزم شما متوجه صحبت هات نمیشی

من باتوجه به هرچی گفتی جوابت دادم دوباره پیام هات بخون متوجه میشی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

نه ببین نگاه کن درسته خدا سرراهم گذاشته قطعا آدم های دیگه هم بوده ولی اینکه تصمیم درست بگیری و متوجه ...

من ۱۶سالم بوذ فقط درس میخوندم اصلا به پسر فکر نمیکردم

وگرنه یادمه اونموقا پسرا توقع س ک س ازم نداشتن

الانکه ۲۴سالمه و پسری که به من بیادم سنش بالاتره توقعشو دارن

سنتی که پسر پسند نمیکنه از همون اول

سنتی چرا بریم در خونه کسی که مثل ما نیست.نمیریم

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised