2777
2789
عنوان

توی خاستگاری وضع مالی بابای دختر چقدر براتون مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 118 پست
وای عزیزم‌بخاطر یه خاستگار سنتی چرااینکارو باروحیت میکنی خب این نشد پیش بسوی بعدی سعی کن خودت اشنا ش ...

خودم سعی کردم آشنا بشم همشون رابطه جنسی میخواستن

منم نمیتونم رابطه جنسی داشته باشم میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم سعی کردم آشنا بشم همشون رابطه جنسی میخواستنمنم نمیتونم رابطه جنسی داشته باشم میترسم

نه همشون

بیشتر بگرد،به خصوص پسرای تا حدودی مذهبی و مقید و خجالتی 

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

برامون مهمه در سطح خودمون باشن حتما بیشتر از لحاظ فرهنگی بعدم مالی این خانم نه متاسفانه

اگه دختر خودش تحصیلکرده باشه و صحبت و گفتارش سطح بالا باشه چی؟پدر و مادرشم خوش نام باشن توی محل

اولویت ها فرق داره خانم ها چون میدونن مخارج زندگی اکثرا با آقاست باید مسائل مالی رو بسنجن . آقایونم ...

همه ی مخارج زندگی با مرد هست. کسی که سر کار رفته و درآمد داره. این قسمت تیک خورده. داماد ما هم وقتی خواستگاری خواهرم اومد فقط یک شغل ساده داشت. در همین حد جویا شدیم، بقیه وقت را کامل برای بعد انسانی او گذاشتیم. همینجا یک روز بمونید و تاپیک هایی که در مورد 2 تا خواستگار دارند و کدوم رو انتخاب کنند رو بخونید، در اکثر موارد از پسر ها فقط درآمد و خونه و ماشین نام برده میشه. این معیار درستی نیست. منم قصد ندارم نظرم رو تحمیل کنم. هرطور راحتید.

از بین آقایون هم معیار های اشتباه وجود داره. خانم رو بخاطر چهره یا ظاهر انتخاب می کنند. ذره ای در مورد اخلاق یا سبک زندگی خانم صحبت نمی کنند. این معیار انتخاب به همان اندازه عقب مانده است.

به نظر من این ها موضوعات مهم برای زندگی نیست. شاید معیار پنجم یا ششم انتخاب باشه. برای بعضی ها معیار اول و دوم هست.

اگه دختر خودش تحصیلکرده باشه و صحبت و گفتارش سطح بالا باشه چی؟پدر و مادرشم خوش نام باشن توی محل

خب وضع مالی تنها ملاک نیست نیست خیلی چیزا ام هست به عنوان ملاک 

ولی خب تحصیلکرده و با فرهنگ باشن میشه خب چشم پوشی کرد 

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

پس چرا زنگ نزدنمن همه ملاکای پسرشونو داشتمبا شرطاشم موافقت کردممامانشم گفت ازت خوشم اومد

کمی صبور باشید. ممکنه مشکلی پیش اومده باشه. مثلا مادر لازم بوده دکتر بره. 

ممکنه هم فکر کنند در سطح شما نیستند. این برای خودم پیش اومد. خانمی رو معرفی کردند، بعد از بررسی دیدم نه ایشون خیلی خانم خوبی هستند و من در اون حد نیستم.

دیگه حرف همیشه هست ربطی به رسیدگی نداره گفتم که بدونی مگه اونایی که ازدواج عاشقانه مدرن داشتن همه را ...

خب اونا حتما شانس داشتن پسره خوب سر راهشون اومده

من همه پسرایی که اومدن سمتم اکثرا ازدواجی نبودن

بقیشونم رابطه میخواستن

همینجور که دخترا ، واسشون مهمه پسر خانواده خوب داشته باشه شغل و خونه و‌...پسر هم قطعا براش مهمه

خب خانوادم خوبن

بابام لب به سبگار و قلیون نمیزنه

مردم داره

فقط شغلش دهن پر کن و توپ نیست