شاید این وسط استثنائاتی هم باشه که هردو نفر خوب باشن ولی این موردا انگشت شمارن
الانم من نقش شغالو ایفا میکنم و حق خوشبختی رو برا همیشه از یه مرد بدبخت گرفتم
زهره هستم🧚🏻♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربونتر از این حرفام دوست عزیز 🚫
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی
شاید خوشبختن این دید مردمه ک توهین میکنن از روی حسادت و احمقیشون ک گفتن شغال وگرن دوطرف باهم خوبن فش ...
من دارم راجع به زندگی خودم حرف میزنم
زهره هستم🧚🏻♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربونتر از این حرفام دوست عزیز 🚫
خب چیکار میکنی چه رفتارهایی میکنی که احساس کردی شغالی
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی
چون اون بدبخت با هر زنی ازدواج میکرد ، اون زن اگه آدم بود یه همچین مردی رو خوشبخت میکرد
به جرئت میشه گفت که شوهرم میتونه آرزوی هر دختری باشه و به جرئت میشه گفت که هیچچچچ مردی جز اون منو تحمل نمیکنه
من جواب توضیحات بالاتو دادم اگر فکرمیکنی ادم درستی نیستی برای اون شخص واقعا بهترین راه جداکردن راهت ...
اون راهشو جدا نکرد
بهش گفتم اون قبول نکرد
گفتم من مهرمو بهت میبخشم تو هم منو طلاق بده و جونتو بردار برو
نپذیرفت
الانم که دیگه بچه داریم من حرفی از جدایی نمیزنم ولی تا ابد عذاب وجدان بدبخت کردنشو دارم