2777
2789

خیلی وقته ن لباس قشنگ پوشیدم ن ارایش کردم چون دیگه خیلی وقت حال و حوصله هیچ کاری ندارم .میدونم گوشی مخفی داره باهاش ب اینو اون زنگ میزنه خیلیی جنگیدم خیلیااااا ولی درست نشد ک هیچ بدترم شد نتونستم جدا بشم چون درامد نداشتم کسی نبود حمایتم کنه هرچی هم ک نبود هرچی در میاره خرج منو بچه هام میکنه .اولا تا ی چیزی میشد کتک میزدولی زبونم لال دیگه خیلی وقته دست روم بلند نکرده .مطمئنم خرج کس دیگه نمیکنه شاید حتی از بقیه پولم میگیره 😪بچه ها من دارم درس میخونم میخام ازمون بدم خداکنه قبول بشم شوهرم وضع مالی خوبی نداره من ب پاش موندم میبینم شبانه روزی کار میکنه دستاش زخم شدن خیلی روزا نهار نمیخوره چون مجبوره کار کنه ی دقیقهههه بیکار نمیمونه ولی خب این کارشم داره یعنی گوشی مخفی و دوستی بازنا .تازگیا خیلی زود عصبانی میشه یعنی از اولشم زود عصبانی میشد ولی خب منم اون موقع ها نای جنگ داشتم دیگه ندارم بخدا دیگه نمیکشم ناراحت میشم سردرد میگیرم بعضی وقتا به خیانت فک میکنم ولی میترسم از عاقبتش .مشکلم اینه ک فقط فقط کمبود محبت دارم یعنی علنا هیچ محبتی نداریم قبلا من بهش محبت میکردم ولی الان منم شدم مثل اون بی حس و حال ن وقتی برام میذاره ن چیزی میگمم دادوهوار ک دارم برا شکم تو کار میکنم ولی خب بعضی وقتاک ب گوشی مخفیش زنگ میزنم میبینم ک اشغال و این یعنی یکی رو داره ک باهاش خوب حرف میزنه هدموقع زنگش میزنم داد میزنه چیشده تو خونه سر هر مسِیله کوچیکی دعوا راه میندازه نمیدونم امروز با کلی ذوق بعد مدت ها ارایش کردم جلو اینه قربون صدقه خودم رفتم کاری ک اون باید میکرد و نکرد😔میدونم بیاد کلی تعجب میکنه و حتی خودشو برای ..عالی اماده میکنه ولی دلم میخاد باهاش حرف بزنم بگم ک دلم محبت میخاد بگم از نداشته هام ولی مطمئنم اخرش به دعوا ختم میشه مطمئنم میگه این بچه بازیا چیه باز شروع نکن مطمئنم اخرش ختم ب خیر نمیشه بنظرتون چیکار کنم بگم یانه اصلا چجوری بگم 

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

با آرامش باهاش حرف بزن وقتی دیدی داره به جاهای باریک کشیده میشه که دعوا بشه کوتاه بیا اگه بتونی مدیریت کنی ان شاءالله بحثتون به خوبی پیش میره

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

موفق باشی ایشالا

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انرژی منفی هارو بریز دور. درستو بخون شاغل شو درآمد داشته باش. هر روز به خودت برس حتی اگه بزنه تو ذوقت آرایش کن ورزش کن لباس شیک بپوش. بعدش بازی عوض میشه میافته دنبالت 

عزیزم انرژی منفی هارو بریز دور. درستو بخون شاغل شو درآمد داشته باش. هر روز به خودت برس حتی اگه بزنه ...

یعنی بروش نیارم چجوری باهاش رفتار کنم الانو نمیگم منظورم همیشه هس نمیتونم مهربون باشم دلم میخاد مدام بی محلی کنم نمیدونم چی درسته چی غلط

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
یعنی بروش نیارم چجوری باهاش رفتار کنم الانو نمیگم منظورم همیشه هس نمیتونم مهربون باشم دلم میخاد مدام ...

ببین شما اللن مجبوری با این شوهر زندگی کنی. اعتراض کنی یا دعوا کنی چیزی عوض نمیشه. شما به خودت برس عالی. هرجور اون با شما برخورد کرد برخورد کن. بعدا مطمئن باش این راهو بری شوهرت میافته دنبالت.اونوقت شما باید تصمیم بگیری میخوای باهاش بمونی یا نه. اگه آدم منطقی هست صحبت کردن خوبه ولی اگه نه اهل منطق اینا نیست فایده نداره. بازم یک بار صحبت کنید اگه نتیجه نداد این راهی که من گفتم و برید جلو