2777
2789

مثلا اینستا و...؟

من دوبار برام پیش اومد قبلا ولی همچنان ناراحتم و هیچوقت از دلم در نیومد این بی احترامی نمی‌دونم شایدم حساس شدم تایم pmsام🤦🏻‍♀️

کلا بی احترامی بدی محسوب میشه این کار به نظرم نکنید با کسی که مهمه براتون و شما براش مهمین یا حداقل ادعاشو دارین من با اینکه گذشته زمانش ولی یادش میوفتم دلم میگیره که اینقد بی اهمیت بودم لابد که این کارو کردن شاید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید طرف کاری براش پیش اومدهمن خودم هزار بار وسط چت گذاشتم رفتم هیچ وقتم قصدم بی احترامی نبوده

اون فرق داره تا اینکه طرف میگه عه فلانی پست گذاشته رفتم ببینم چیه و...

اره عزیزم کارش بد بوده واقعا اما تو هم خیلی زودرنجی بعد این همه مدت هنوز بخاطرش ناراحت میشیتو بی ارز ...

آره میفهمم نمی‌دونم شاید آخه توقع نداشتم شایدم من زیاد جدیشون گرفته بودم آخه اینش بده که آدمایی بودن که ادعای محترم بودن و اینکه ما برات ارزش قائلیم و این چیزارو داشتن که بهشون هم بگی کارت بده گردن نمیگیرن و میگن حالا چکار کردم مگه در صورتیکه منتظر گذاشته رفته یا آنلاینی داری حرف میزنی یهو میره

خب لابد دلش خواسته بره ببینه. قرار نیست 24ساعت در اختیار شما با‌شه. اینطوری خودت نابود میشی

چی بگم به من ربطی نداره ولی نمی‌دونم شاید آره زیادی جدی گرفتم اینجور آدمارو باید مثل خودشون بی احترام باشی

چی بگم به من ربطی نداره ولی نمی‌دونم شاید آره زیادی جدی گرفتم اینجور آدمارو باید مثل خودشون بی احترا ...

باز میگه بی احترام 😑😑😑

باشه اسی بشین فکر کن بی احترامی بوده بلاخره شما طرفتو بیشتر میشناسی

باز میگه بی احترام 😑😑😑باشه اسی بشین فکر کن بی احترامی بوده بلاخره شما طرفتو بیشتر میشناسی

نمی‌دونم چرا دفاع میکنی لابد خودت نکنه ازون مدلایی؟میگم پارتنر بوده طرفت پارتنر با کسی که بغال سر کوچس فرق داره انتظار و توقعت احترام و...

دوستام همشون این مدلی رفتار می کردند. یک بار دوبار هم نبود. چند بار تذکر دادم. نهایت این بود که چند بارشو گفتن کاری پیش اومده باید برن. این درحالی بود که خودم وقتی که چت می کردم ممکن بود دیرم بشه و در بدترین شرایط جواب می دادم می گفتم چه فرقی داره انگار دارم تلفنی حرف می زنم مگه تلفنو بدون اطلاع میشه قطع کرد وسط صحبتای طرف. دیدم درست بشو نیستن و من ناراحت میشم دیگه از اون به بعد خودم هم همین جوری رفتار می کنم. اصلا هر کاری که بقیه می کنن تو هم انجام بدی دیگه نه ناراحت میشی نه حرص میخوری

دیدم زیادی دارم به دیگران ارزش قائل میشم. انقدر مهم هم نیستن از خودم انقدر بگذرم و انقدر هم ناراحت شم و حرص بخورم. تو هم همینجوری باش

نمی‌دونم چرا دفاع میکنی لابد خودت نکنه ازون مدلایی؟میگم پارتنر بوده طرفت پارتنر با کسی که بغال سر کو ...

اره همون اولش هم گفتم از اون مدل هام و هزار بار این کارو کردم دلیلش هم اینه بیکار نیستم24ساعت در اختیار نامزدم باشم. اولویتم خودمه هر وقت بتونم جوابشو میدم هر وقت نتونم یا دوس داشته باشم اون لحظه چیز دیگه ای رو نگاه میکنم رابطمون هم عالیه چون هر دو تامون بلوغ فکری داریم میدونیم اگه دو دقیقه دیر ج. آب هم بدیم دلیل نمیشه احترامی بینمون نیست

حالا شما میگی عمدا این کارو کرده که بهت بی احترامی کنه اون بحثش جداست شاید میخواد کات کنه حوصله ی رابطه نداره واسه همین میگم شما طرفتو بهتر میشناسی. من از دید خودم گفتم

اره همون اولش هم گفتم از اون مدل هام و هزار بار این کارو کردم دلیلش هم اینه بیکار نیستم24ساعت در اخت ...

بله من نمی‌گم ۲۴ری پای گوشی باشه برام اصن منم وقتشو ندارم ولی اون ی ساعت هم که باهام حرف میزنه مثل آدم درست حسابی نه که بی احترامی کنه اونم وقتی شناختی نیست هنوز و داری باهاش طی می‌کنی این مرحله رو وگرنه مگه چقدر تایم میزاریم برا هم چقد مگه باید برای پارتنرت باشی 

نگران نباش منم حسابشو رسیدم واینسادم پای آدم تاکسیک

بله من نمی‌گم ۲۴ری پای گوشی باشه برام اصن منم وقتشو ندارم ولی اون ی ساعت هم که باهام حرف میزنه مثل آ ...

ببین عزیزم آدما وقتی میرن تو رابطه باید همه جوره در آرامش باشن و اعصابشون پیش هم آروم بشه. اگه بودنش اذیتت میکنه بذارش کنار

ببین عزیزم آدما وقتی میرن تو رابطه باید همه جوره در آرامش باشن و اعصابشون پیش هم آروم بشه. اگه بودنش ...

گذاشتمش ولی هنوزم از بابت این موضوع ناراحتم که چرا باید دلخور باشی از چیزی ولی طرفت نبینه🫠