2777
2789

ما چند ماهه نامزد کردیم از ماه دوم سوم کلیپ تربیت فرزند برام میفرستاد 

رمز اینستاشو داشتم دیدم بیشتر اکسپلورش شده تربیت فرزند زیادم میگه خیلی دوست دارم بچه دوتا زبان یاد بگیره یا میگه دوست دارم ورزشو موسقی بفرستم یا دلم میخواد تو بازار کار کنه گرگ بشه یا دخترم رزمی یاد بگیره از خودش دفاع کنه باورتون نمیشه یه روز هشت ساعت راجع به بچه و تربیتش حرف زدیم بعضی وقتا صدام در میاد میگم بابا ما انقد راجع به بچه حرف زدیم راجع به خودمون حرف نزدیم میگه بچه ثمره رابطه ماست برای همین خیلی مهمه 

نظرتون راجع به یه همچین شخصیتی چیه به نظرتون ممکنه تو آینده خیلی پدر سخت گیری بشه نسبت به خودم خیلی سخت گیر نیس 

والا کاش بابای من اینطوری بود

عاشق اینجور مردام

البته افراطی نشه، پدر عالی میشه

اینجور که گفتی خیلی بامزه بود🫠😂

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم خوب 

پدر مسیولیت پذیری میشه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

اونوقت نامزد من میگه بچه بیاریم مردمو کتک بزنه😐😂

بابامم میگه میخوام تیرکمون براش درست کنم سر کوچه وایسه همه رو با سنگ بزنه😐😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

خب میگم شاید ادم ک نمیدونه بنظر از فکر بچه بیاید بیرون هنوز ک خیلی زوده

خودشم میگه تا زمانی که خیالم از وضع مالیم صد در صد راحت نشه یه بچه رو بدبخت نمیکنم ولی اره به نظرم خیلی زود شروع کردیم 

من و پارتنرم هم راجع به اینکه بچه چه اینده درخشانی خواهد داشت اگر هیچوقت به دنیا نیاد حرف میزنیم🙆🏼‍♀️

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟