2777
2789
عنوان

رابطه تاکسیک

131 بازدید | 11 پست

قبل این بودن با ی پسر بد برای منم جذاب بود بچه بودم ولی بچها از وقتی با همچین آدم تاکسیکی وارد رابطه شدم خودم و زندگیم نابود شده ازم هیچی نمونده ذوقم کور شده یه بلایی سرم آورده که فقط می‌خوام بمیرم خودتو تباه نکنید دیدن از همون اول آدم اشتباهیه مشکل رفتاری داره تموم کنید می‌ره جلو وابسته میشیم نمیتونن ولش کنید همه چیزتونو از دست میدین منم اشتباه کردم رسوندن به اینجا که الان نمیتونم باهاش تموم کنم و تصمیم دارم خودمو تموم کنم شما اشتباه منو نکنید 

اگه بت نمیگم دلیل نمیشه که دوست ندارم فقط بلد نیستم چطوری بگم:))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که تجربه تونو به اشتراک گذاشتید

چند دقیقه پیش زنی تامیک گزاشتن که چرا همسرشون بهشون بی محلی نمیکنه و اعتراض داشتن به محبت بیش از حد همسرشون 

همچین انسان هایی بهتره این تاپیک رو ببینند تا دچار حماقت نشن

چجوریه پسره؟ کدوم رفتارش اذیتت میکنه

هر توهین و تحقیری که فکر کنی همیشه بهم آسیب می نه و یه کاری می‌کنه من مقصر بشم همیشه ناراحتم می‌کنه همیشه بهم استرس میده همیشه اشکمو درمیاریا هیچوقت پشت من نبود هیچوقت پیشش احساس امنیت نکردم 

هر توهین و تحقیری که فکر کنی همیشه بهم آسیب می نه و یه کاری می‌کنه من مقصر بشم همیشه ناراحتم می‌کنه ...

چقد عین اکس منه، اون خیانتم میکرد

دلو زدم ب دریا کات کردم ۷ ماه شبو روز زجه میزدم ولی بعدش دیگ راحت شدم

چن وقته باهاشی

به نظرم شما نیاز به مشاوره دارید اگه واقعا تصمیم دارید زندگی تون بهتر کنید من میتونم باهاتون صحبت کن ...

واقعا :))ممنون میشم 

چقد عین اکس منه، اون خیانتم میکرددلو زدم ب دریا کات کردم ۷ ماه شبو روز زجه میزدم ولی بعدش دیگ راحت ش ...

پنج ماه