2777
2789
عنوان

بعضیا چقد بی فکر و خودخواهن تو این بی آبی بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 20 پست
الان آب ما هم‌مشترکه اگه زیاد استفاده بشه میریم تو پرمصرفا کلی پول آب میاد من از ترسم ۵ دقیقه ای دوش ...

اروم بهشون گوشزد کن یا مثلن پیشش بگو من بخاطر کم آبی دوشم ۵ دیقست اما تو پر مصرف هاییم 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

دلم کباب میشه بعضیا الان آب ندارن آب تهران داره تموم میشه اونوقت این زنه بچشون یک ساعت برای اینکه سر ...

بخدا ما آب نداریم اینجا 

آب نداریم بریم حموم 

ظرفام میمونه تا دوروز  بعضی اوقات سه روز بزور آب داغ با کتری میریزم روش ،بعد میشورم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم همین مشکل رو داشتیم واقعا یه طبقه ک مستاجرم هستند خیلی آب مصرف میکردند تا جایی ک پول آب چندبرابر میومد برای ساختمان و بهشون تذکر دادیم ک آب کمه و لطفا ماشین تو پارکینگ نشورید و اونقدرم آب زیاد مصرف کردید پمپ آب هم داغ میکنه و داره داغون میشه.. دقیقا عین شرایط شما بود.. و واقعا تو این بی آبی ظلم بود.. الان بهتر شدند خوشبختانه.. انسان های خوبی اند و گفت ک ب بچه هاش تذکر میده کمتر مصرف کنند.. 

خداییش تانکر سریع خالی میشد تا آب اصلی قطع میشد.. 

خانوم خیلی محترمیه و میگفت ک همسرش یه کم بیخیاله ولی واقعا الان رعایت می کنند..

وای قلبم فشرده میشه میبینم یه ساعت دوش آخرین درجه بازه آخه واقعا نمیفهمه شعورش نمیرسه میگن تهران داره آبش تموم میشه من فکر میکردم دیگه همه آدما اینو می‌فهمن چقد یکی میتونه نفهم باشه 

ماشالله 🌹

بخدا ما آب نداریم اینجا آب نداریم بریم حموم ظرفام میمونه تا دوروز بعضی اوقات سه روز بزور آب داغ با ...

من خودم قبل اینکه پمپ بزاریم یه هفته بی آب بودم  از اونموقع با آب مثل یه چی، با ارزش رفتار میکنم میفهمم بی آبی چقد سخته حق الناسه آدم آبی که مال همه مردم هست اینجوری هدر بده 

ماشالله 🌹