2777
2789
عنوان

دوران عقد

115 بازدید | 10 پست

بچها شما وقتی ب یچی نیاز داشتید برشوهرتون میگفتید تو عقد؟ خودتون بهش میگفتید یا خودش میگرفت چجوری خرج میکرد یا پول و... 

مثلا لباس چجوری میگفتید ک براتون بگیره؟ 

لباسوخودش میگیره ولی غیراون نه همه چی باخودمه روم نمیشه بگم 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت بش میگی ک میگیره یا ن؟

ن دیگ لباسومیگیره من نمیگم وظیفشع خب البته اوایل نمیگرف یباربش گفتم من لباسام همیشه هروقت خاسم بابام اینا گرفتن نمیتونی بازم بگم بگیرن وگرن بگیردیگ ازاون موقع میگیره

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

خیلی قشنگ بگوعزیزم لطفاهفته ای یاماهانه یه پولی به من بده ممکنه چیزی لازم داشته باشم روم‌نشه بهت هر لحظه بگم پول بدم قبلشم کم کم شروع کن مثلابهش بگو برام بسته اینترنتی بخریاداری میای برام‌ پاستیل بخر یاپول بده برم آرایشگاه ابروهامواصلاح کنم