2777
2789

همسرم کلینیک لاغری و زیبایی داره قسمت زیباییش یه پزشک داره کار می کنه منم میرم کنارش و... همه می دونن خودم حداقل تا ۳ سال دیگه خودم اونجا رو بدست می گیرم.حالا برای برادرشوهرم می خوان زن بگیرن اون متخصص پوست و مو هست و از سال آینده می تونه کارش رو شروع کنه.مادرشوهرم دیشب شام دعوت بودیم به همسرم گفت سال دیگه اون پزشکی که الان داره کار می کنه تسویه حساب کن و قرارداد تمدید نکن که زن داداشت بیاد من گفتم خودم دارم میرم مادرجون جواب من میده تا تو بری اونجا حداقل ۳ سال دیگه میشه اینم متخصص هست و‌...اون اگه بیاد اونجا منم بعدش برم قطعا دیگه نمیشه گفت بره از کلینیک و هر دو یه جا کار کنیم من خوشم نمیاد.شوهرمم افتاده توو رودربایستی میگه نمی دونم چطور رد کنم و اونا قطعا توقع دارن استخدامش کنم.مادرشوهرم برای خودشیرینی پیش دختره گفته می تونه بیاد کلینیک همسرم 

الان از خونه مادرشوهرم اومدم و ناراحتی پیش اومد رفتم پیشش محترمانه گفتم من دوس ندارم اون بیاد و الان مردم به اون پزشک و من که کنارش کار می کنم اعتماد کردن بعدش که من درسم تموم شد می خوام خودم فقط باشم در ضمن نمیشه به راحتی بگیم برو و...جوابم داد بذار جاریت بیاد بعد جاری بازی دربیار خیلی ناراحت شدم انگار نه انگار شهریور عروسیمه و باید حواسش به کلامش باشه.از اول اصلا نباید به خاطر من هم شده اسم کلینیک همسرم می‌آورد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلینیک زیبایی چه ربطی به پوست و مو داره اما خب به نظرم اشتباهه یکجا کار کردن

😐😐😐حرف شما از اون حرفا بوده کلینیک زیبایی پزشک متخصص پوست و مو می تونه اونجا کار کنه دیگه 

درآمد متخصص پوست و مو غالبا از کار زیباییه

آزه متاسفانه انقدر کلک هست قبل خودشیرینی پیش دختره از همسرم اطلاعات گرفته

شما و همسرتون از اول خودتونو اصلا مایل نشون ندین جلو جاریت تا خودش مجبور بشه رد کنه درخواست رو و بفهمه مادر شوهرش از طرف خودش وعده داده

شما و همسرتون از اول خودتونو اصلا مایل نشون ندین جلو جاریت تا خودش مجبور بشه رد کنه درخواست رو و بفه ...

چی بگم والا قصدم همینه اصلا دلم نمی خواست با جاریم همین اول کار ناراحتی پیش بیارم دوست داشتم دوری و دوستی باشه مادرشوهرم همه چی رو خراب کرد

بدبختانه وقتی یکی از بچه ها منبع درامد خوبی داشته باشه از نظر مادر و‌پدر به بقیه بچه ها بدهکاره

رفته به جاریم برای خودشیرینی گفته پسرم کلینیک داره و می تونی اونجا مشغول بشی کارشون هم پا گرفته برات راحت تره زودتر کارت گسترش بدی دارم از عصبانیت می ترکم ...خودشیرین

حق داری

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

باهمسرتون صحبت کنید وشماخودتونوکناربکشیداگر همسرتون میتونه بره به مادرش بگه کلینیک من خاله بازی نیست که بیام یه نفروبیکارکنم وهنوز قرارداد دکترم تموم نشده اگر دیدین نشدمیتونین هروقت جاریتون خواست برای قراردادبیاد حقوق و شرایط کارو طوری تعیین کنیدکه باب میلش نباشه مثلاحقوق خیلی پایین وساعت کاری زیاد چون بقیه که ازساعت کاری دکترقبلی خبرندارن درنهااایت بازم اگر نشدازالان بیان کنید که انشالله تا سه سال دیگه که شمامدرکتونوبگیرید میتونن اونجاکارکنن وقراردادهم تاهمون تایم باهاشون ببندید 

قبول نکن به همسرت فشار بیار

دیدی قضیه داره جدی میشه رک به جاریت بگو تمام

از من به تو نصیحت از الان خودت رو رک نشون بده

حرفات رو مستقیم بزن اولش ناگوارشون میشه ولی زود عادت میکنن و تو هم راحت میشی

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

شما و همسرتون هردو پزشکید؟ به نظرم بگو اون دکتره با همسرم یا اگه خانومه با خودت خیلی صمیمیه و رومون ...

من پزشکی می خونم ۲ سال تا عمومیم مونده همسرم متخصص تغذیه و رژیم درمانی هست آره فکر خوبیه بگم با اون خیلی صمیمی هستم ممنون عزیزم