همسرم کلینیک لاغری و زیبایی داره قسمت زیباییش یه پزشک داره کار می کنه منم میرم کنارش و... همه می دونن خودم حداقل تا ۳ سال دیگه خودم اونجا رو بدست می گیرم.حالا برای برادرشوهرم می خوان زن بگیرن اون متخصص پوست و مو هست و از سال آینده می تونه کارش رو شروع کنه.مادرشوهرم دیشب شام دعوت بودیم به همسرم گفت سال دیگه اون پزشکی که الان داره کار می کنه تسویه حساب کن و قرارداد تمدید نکن که زن داداشت بیاد من گفتم خودم دارم میرم مادرجون جواب من میده تا تو بری اونجا حداقل ۳ سال دیگه میشه اینم متخصص هست و...اون اگه بیاد اونجا منم بعدش برم قطعا دیگه نمیشه گفت بره از کلینیک و هر دو یه جا کار کنیم من خوشم نمیاد.شوهرمم افتاده توو رودربایستی میگه نمی دونم چطور رد کنم و اونا قطعا توقع دارن استخدامش کنم.مادرشوهرم برای خودشیرینی پیش دختره گفته می تونه بیاد کلینیک همسرم
الان از خونه مادرشوهرم اومدم و ناراحتی پیش اومد رفتم پیشش محترمانه گفتم من دوس ندارم اون بیاد و الان مردم به اون پزشک و من که کنارش کار می کنم اعتماد کردن بعدش که من درسم تموم شد می خوام خودم فقط باشم در ضمن نمیشه به راحتی بگیم برو و...جوابم داد بذار جاریت بیاد بعد جاری بازی دربیار خیلی ناراحت شدم انگار نه انگار شهریور عروسیمه و باید حواسش به کلامش باشه.از اول اصلا نباید به خاطر من هم شده اسم کلینیک همسرم میآورد.