2777
2789
عنوان

کیا مثل من منفعلن و هیچ کاری نمیکنن

116 بازدید | 21 پست

علاقه این حس میکنم دیگه ندارم به هیچی. دوستام و اطرافیانم شوق زندگی دارن و کارای مختلف انجام میدن‌ اینم بگم که افسردگی دارم ولی دوستام که به قول خودشون افسردن خیلی با من فرق دارن و زندگی میکنن و درس میخونن . من خستم و توان هیچ کاریو ندازم خدود سه ساله اینجوری شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۲ یه بار میگم تغییر رشته بدم یه بار میگم نههه برم سرکار یه بار میگم خیاط شم یه بار میگم نهه دوباره ...

باز خوبه یه تلاشی می‌کنی من همینجوری نشستم و هیچ کاری نمیکنم 

بزرگترین شانسم این بود که دانشگاهم خوبه ولی الان که خونم رفتم رو اعصاب پدرمادرم همش مثل متکا افنادم رو تخت 

باز خوبه یه تلاشی می‌کنی من همینجوری نشستم و هیچ کاری نمیکنم بزرگترین شانسم این بود که دانشگاهم خوبه ...

چی میخونی 

ن بابا من آزاد میخونم هیچی به هیچی یه گه خالص حسابداری 

برای تموم شدنش هم باید جریمه بدم مث بلانسبت خر تو گل گیر کردن

چی میخونی ن بابا من آزاد میخونم هیچی به هیچی یه گه خالص حسابداری برای تموم شدنش هم باید جریمه بدم مث ...

علوم پایه 

عزیزم🫂 امیدوارم کارات درست پیش بره سبک سنگین کن هرکاری به نفعته انجام بده

منم ۲۰سالمه ، از خیلی وقته افسردگی گرفتم ،بعدشم به اون سبک عادت کردم ،از نقطه امنم نمیام بیرون

توهم حس میکنی فقط خودت اینجوری ای؟ من تجربه زندگی تو خوابگاهم دارم هیچکس رو ندیدم مثل خودم همه حداقل یه شوقی دارن برا بیدار شدن

من از بیداز شدن حالم بد میشه