2777
2789
عنوان

دیشب سر کارای مامانم قرص خوردم

163 بازدید | 11 پست

توروخدا بگین حق با کدوممونه

من ۲۱ سالمه تا الان هیییییچ ابراز علاقه و محبتی ندیدم هروقتم بحثشو پیش میکشم میگن خرج دانشگاتو میدیم دماغتو عمل کردی دیگه چی میخوای

بین منو خواهرم فرق میزاره دیشب خونه بابا بزرگم بودیم جلو اون همه ادم هی حرف بم میزد تا جایی که دعوامون شد اومد منو زد

منم رفتم تو اتاق دو بسته ژلوفن خوردم به قصد خودکشی فهمیدن بردنم بیمارستان شستوشو دادن معدمو

الان بجای پشیمونی اون باهام قهر کرده و حرف نمیزنه

بابا به خودت نگیر درک میکنم سخته ولی باهاش زباد درگیر نشو 

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر هیچکس به خودت آسیب نزن 

می‌دونم سخته ولی بپذیر بی مهریاشو و بیخیال شو

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

دیگه اینکارو نکن ممکنه کبدت آسیب جدی و جبران ناپذیر ببینه 

من درکت میکنم خودم به خاطر یه اتفاقایی محبت خانواده رو مدتی از دست دادم خیلی حس بد و پوچی داشتم احساس بیخود بودن و... 

درست میشه عزیزم 

سعی کن از لحاظ مالی مستقل شی کلا استقلال احترام میاره 

من جات بودم تو همون جمع میزدم تو دهن مامانم

منم کم نیاوردم کلی حرف زدم هرجا میره میگه من که دختر دارم ولی هیچ خیری ازشون ندیدم ابرومو برده نمیدونم چرا اینطوری میکنه

منم کم نیاوردم کلی حرف زدم هرجا میره میگه من که دختر دارم ولی هیچ خیری ازشون ندیدم ابرومو برده نمیدو ...

مامان رو مخ خیلی بده نمی‌دونم بهشت زیر پای این مامانا چجوری هست

منم یه مامان دارم عاشق خواهرزاده هاشه قسم میخورم حاضره من بمیرم ولی اونا چیزیشون نشه

کاربری واسه دو نفره
مامان رو مخ خیلی بده نمی‌دونم بهشت زیر پای این مامانا چجوری هست منم یه مامان دارم عاشق خواهرزاده هاش ...

دقیقااااا منم عاشق خواهر زادشه جلو اون کلی حرف بمن میزنه دیشب میگه از وقتی ۱۴ سالش شده تا الان زندگی خوشی نداشتم منم گفتم الهی بمیرم راحت شی گفت بود تر با دستای خودم چالت کنم

اخه مادر اگه واقعن مادر باشه این حرفارو میزنه اونم تو جمع؟انقد خارم کرده جلوشون اونام همش مسخرم میکنن

[QUOTE=390736031]مامان رو مخ خیلی بده نمی‌دونم بهشت زیر پای این مامانا چجوری هست منم یه مامان دارم ع ...

وای نمی‌دونم چرا عاشق خواهرزاده هاشونن من یبار خواب بد به یکی از خواهرزاده هاش دیدم واسش گفتم نفرینم کرد🙂😐

کاربری واسه دو نفره