2777
2789

تا حالا مردی که بار اول باهاش برخورد می کنید اونم توی محیط رسمی کار غافلگیرتون کرده؟ که خیلی راحت همون اول همکاری توی روتون بگن از شما خوششون اومده؟ منظورم اینه که خیلی غافلگیرانه؟ 

چند روز پیش جای بابام بودم توی شرکت. یه آقایی که خیلی هم متشخص و از شرکتهای معتبر واسطه بود اومده بود چند تا کار اداری داشتم براش انجام می دادم سرم پایین بود خیلی جدی داشتم امضا می کردم پای نامه ها رو به طرز خیلی عجیبی غافلگیرم کرد. یهو گفت عجب خانمی من واقعا از شما خوشم اومده. اجازه دارم آشنا بشم باهاتون؟

با این مدل آدما چطوری برخورد می کنید شما؟ راستش آدم خام و بی تجربه ای هم نیستم. اما باید چی جواب میدادم اون لحظه. آخه خیلی غافلگیری بود. توی عمرم کسی جرأت نکرده اینجوری غافلگیرم کنه. معمولا طول می کشه که یه آشنا یا فامیل یا خواستگار بتونه احساسش رو بهم بگه و پا پیش بذاره اونم با رعایت خیلی زیاد مراعات خیلی بالا نه اینجوری. اما ظهرا مردهای این مدلی هم توی جامعه هر چند کم هستن که من تا حالا بهشون برنخوردم. 

می دونین من چیکار کردم. هیچی نگفتم. نامه هاشو امضاش تموم شد گذاشتم جلو دستش و از اتاق رفتم بیرون. اما راستش دلم خواست بگم چقدر پررو و دریده هستی شما من اصلا از این مدل آدما خوشم نمیاد. مگه می شه آخه همینجوری. هر چیزی یه راهی داره یه حساب و کتابی داره. ولی چون نمی خوام شرکتمون و مخصوصا بابام توی کارش و شرکت های واسطه و اونم همچین آدمای حداقل به ظاهر متشخصی بی ملاحظه شناخته بشه معمولا مودبانه برخورد می کنم با همه آدمایی که اونجا میان و زیاد درگیر جزییات نمی شم یا سکوت می کنم. حالا اگر واقعا یه روز یه جای دیگه توی اجتماع این مدل آقایی دوباره سر راهم قرار بگیره به نظرتون برخورد درست تر چیه و چجوریه. چه جوابی باید داد که طرف رو بنشونی سر جاش اما در عین حال نگه چقدر دریده و بی اخلاقه این آدم. دوست ندارم مخصوصا توی محیط کار به بی اخلاق و گندیده دماق شناخته بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من اینجور آدمای هول بخاطر موقعیت طرف از هول حلیم تو دیگ میوفتن و خودشونو داماد رئیس شرکت میبی ...

خب همین موقعیت رو نبین. به هر حال ما خانمیم همه و جنس زن ممکنه یه جای دیگه هم همینو تجربه کنه. من سوالم اینه که اگر روزی جای دیگه ای دوباره برام پیش اومد که طرف ندونست کیم و چیکاره ام چیکار باید بکنم؟ که همزمان دل اون آدم نشکنه و همزمان اینجوریم نباشه که فکر کنه توم بدت نمیاد و دیگه پاپیچت بشه؟ آخه وقتی مودبم برخورد می کنی بیشتر خوششون میاد متأسفانه و ممکنه دیگه ولکن نباشن.

احساس کردم دارم داستان‌های آبکی اینستا را میخونم.

هر جور راحتی عزیز دل. با همون احساست جواب بده. دقیقا فرض کن این یه داستانه. حالا بگو خودت باشی جای شخصیت اون داستان چجوری جواب میدی؟

این تجربه رو داشتم

اول با این جمله شروع کرد که من آدم رکی هستم و ترجیح میدم صراحت کلام داشته باشم

بعد گفت فکر میکنم توی این مدت به شما علاقه پیدا کردم

منم گفتم اشکال نداره

بعد اون روز که منو دید دیگه حتی سلامم نکرد

خب حالا چیشده مگهمیل ب آشنایی داری بگو با کمال میلمیل نداری بگو شرمنده تایپم نیستی

نه میل به آشنایی با هر بی سر و پایی رو ندارم و از نظرم اینجور مردها دریده هستن. اما مهم نوع برخورده عرض کردم دوست ندارم در عین حال به اعتبار کاریم آسیب زده باشه. دوست دارم همچنان شخصیت کاری معتبری شناخته بشم

این تجربه رو داشتماول با این جمله شروع کرد که من آدم رکی هستم و ترجیح میدم صراحت کلام داشته باشمبعد ...

گفته توی این مدت؟ یعنی مدتی. من میگم همون اول کار پاشو گذاشته توی محل کارمون گفته. هیچ مدتی در کار نبود واقعا

شما چجوری برخورد کردی اون وقت؟ چی جوابشونو دادی عزیزم؟