2777
2789

خیلی از مامانارو دیدم به بچه ۵ماهشون سوپ و حریره بادوم سرلاک 

پوره هویج و میوه میده بچشون 

ولی دکتر دخترم گفت فقط فرنی بده 

۶ماهش شد حریره بادوم بده 

بعد که رفت تو ۷ سوپ بده 

💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

5ماه زوده هاااا 

من 6ماهشون تموم میشد با لعاب برنج شروع میکردم

زود غذا دادن بچه بخاطر کامل نشدن دستگاه گوارشش ممکنه بعدها معده درد و حساسیت ایجاد بشه براش

هرکی هرکاری کرد که نباید شما هم انجامش بدی ببین چی برا بعدش خوبه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

...سلام دخترم ۵ ماهشه و شیر خودم را می‌خورد اطرافیان میگند مقدار کمی از غذای خودمون با دست له کنیم و داخل دهنش بگذارم تا به مزه غذاها عادت کند و بعداً همه چیز بخورد آیا این درسته

دکتر توکلی متخصص نوزادان، کودکان و نوجوانان:

خیر

شروع تغذیه اصول، قوانین و شیوه نامه خاص خودش را دارد که باید رعایت شود.

♻️با شروع تغذیه #کمکی از پایان ۶ ماهگی،کودک کم کم با غذاهای مختلف آشنا می شود و تا یک سالگی باید همه انواع غذاها به تدریج  طبق برنامه ریزی غذایی به کودک ارائه شده باشد.✅

👈همچنین از صبحانه های متنوع  در برنامه غذایی استفاده کنید.

♻️غذای #سفره (غذای #خانواده) بعد از یک سالگی داده شود.

سلام آقای دکتر،خدا قوت

غذای #کمکی برای نوزاد را بنظرتون باید از همون شیش ماه شروع کرد یا چهار ماه یا پنج ماه؟؟

قدیمی ها میگن ما از مثلا سه ماهگی دستمونو میزدیم تو غذا دهن نوزاد میذاشتیم برا همین بچه هامون خوش خوراک میشدند

میخاسم نظر و عقیده شما را بدونم

دکتر توکلی متخصص کودکان تا 18 سال:

استاندارد کشوری برای شروع #تغذیه کمکی پایان #شش ماه است. شروع زودتر را باید دکتر ببینه و اگر مشکلی نبود مجوز بدهد.

روش من برای این کار بسته به مورد و بررسیها و معاینات انجام شده

اول #لعاب برنج تا 7تا 10 روز

روز 7 یا 10 تا روز 14 یا 20 #فرنی

هفته سوم یا روز 20 تا 30 فرنی و #حریره بادام هست

....:

سلام خسته نباشید غذای کمکی راباید قبل از شیر دادن به بچه بدیم یابعدش آخه قبلش میدم قبول نمیکنه چون گرسنه هستش بعدش میدم سیرهستش دهنش راباز نمیکنه

دکتر توکلی متخصص نوزادان، کودکان و نوجوانان:

#زمان غذای #کمکی

سلام تو صوتها و پیامکهای تغذیه گفته ام که زیر یک سال اول شیر بعد غذا و بالای یک سال اول غذا بعد شیر داده شود.