السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡ 💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر میکنم مادر شوهر و فامیل زیاد تو کار عروس و زندگیشون دخالت میکنن و اکثرا مادرشوهر پرتوقع هس و انتظار حمالی داره، مرداشون هم غیرتی و تعصبی و حسابگر هستن
ترککجا ؟ من تبریزی ام ، ما همونقدر که لباس برامون مهمه غذا هم مهمه برامون
درسته ترکا بیشتر به داماد احترام میذارن ولی خب چون عروسو از خودشون میدونن شاید شما اینجور برداشت کردی وگرنه چون پسرشونو دپس دارن قطعا عروسشونم دوس دارن