2777
2789
تو زنگ میزنی چی؟؟

من کارداشته باشم واالا نه دوست داشتن به این چیزانیس که

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارع مرداهینن..من خودم با یکی از ۱۶سالگی تا ۱۸و۱۹سالگی عشقو عاشقی کردم شهرامون دوساعت فاصله داشت،همش اون راه دورو میومد ی لحظه از سرکوچه از دورمیدید باز میرف شهرشون دراین حد.عاشق بودیم.ب زور بهم‌رسیدیم‌باکلی مخالفت وچالش ها،بعد ازدواج خودواقعیشو نشون داد،اونقد خشک و مغروربود،دائم توخونه درحال قهربودیم‌ن رابطه داشتیم ن باهم میخابیدیم...خلاصه ک نتونسم تحمل کنم ۶ماه بعدش‌طلاق توافقی گرفتیم..خاسم بگم عشق عاشقیای دوستی هیچن...

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

شوهر من وقتی دوست بودیم از جای خونمون دور نمیشد همش همون طرفا بود از سرکار میومد سریع میومد منو ببین ...

چقد مث‌منی.کامنتمو بخون.....

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

راهی خواهم یافت😂

پیدا کردی بیا بگو 😂مردا درست که نمیشن هیچ روز به روزم بدتر میشن متاسفانه چیزیم بگی سه متر زبون درمیارن 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

یه چیزی که میتونه باشه رفتارتون هست 

یه زوج عاشقن اولش همه چی پرفکت چون تو اون فاز عاشقی همه چی قشنگه ولی بعد یا از هم سردن یا خوششون نمیاد از همدیگه 

رفتارهایی که باهم کردن تا به اون نقطه رسیدن خیلییی مهمه 

چند بار تو دعوا حرفای بدی زده بشه 

جاهایی که نیاز به درک بوده درکی صورت نگرفته 

مقایسه هایی که شده 

تو ذوق زدن هایی که بوده 

بی احترامی ها

و و و و 

کم کم سرد میشن از هم ،حوصله همو ندارن و صرفا دارن کنار هم زندگیو میگذرونن 

شمام بهتره با همسرتون برین مشاوره 

بدون گارد گرفتن هردوتون سعی کنین خودتونو اصلاح کنین 

... 🤍🦋