2777
2789
عنوان

انتخاب رشته کنکور

119 بازدید | 17 پست

دوستان کنکوری ۴۰۴ شما میخواید بدید کی براتون انجام بده

من هر کی پیدا میکنم تحقیق میکنم بدرد نمیخورن

حضوری هم اصلا نمیخوام خاطره خوبی ندارم از حضوریا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال خودم انجام دادم ، اگه سوالی داری خوش حال میشم کمکی کنم البته یکی از دوستام بهمنی رفته بود ...

والا نمیدونم چی بپرسم دیگه ,گیج شدم

عباس بهمنی?

والا نمیدونم چی بپرسم دیگه ,گیج شدمعباس بهمنی?

آره عباس بهمنی 

ببین خلاصه بخوام برات بگم اول باید تراز هات بیاد بعد میری توی سایت های کانون و قلمچی چک میکنی این تراز چه رتبه و رشته و دانشگاهی داده اینطور حدود قبولیت دستت میاد بعد بر اساس علاقه رشته هات رو لیست کن ، دقت کن اگه میخوای حتما قبول بشی باید انتخابای بدبینانه هم بزنی ، اینکه چه شهری بزنی بستگی به خودت داره مثلا من کل ایرانو زدم به ترتیب تیپ دانشگاه و آب و هوا و مردمش و ... اما مثلا یکی هم میگه من الویتم فقط استان خودمه و ..‌.

مشاور فقط توی انتخاب رشته بهت جهت میده ، اصل کارش با خودته 

آره عباس بهمنی ببین خلاصه بخوام برات بگم اول باید تراز هات بیاد بعد میری توی سایت های کانون و قلمچی ...

حرفات درسته 

میخوام که اون موقع توی عجله نباشم که انتخاب کنم

شما میدونی مدیکال استوز چطور هستن?

حرفات درسته میخوام که اون موقع توی عجله نباشم که انتخاب کنمشما میدونی مدیکال استوز چطور هستن?

از الان بشین درمورد رشته های مختلف تحقیق کن خود من با کلی دانشجو حرف زدم و کلی مطلب درمورد هر رشته توی سایت های مختلف یا کانال های کنکوری معتبر میخوندم

اسمش رو شنیدم ولی نمیدونم کارشون چطوریه