2777
2789

اینکه ی رابطه دوساله با طرف دارین و با خانوادش آشنا تون کرده با خاهراش ، برادراش ، مادرش ، باباش و دایی و خالش حتی . و با مامانتون صحبت کرده . وقتیم میری محل کارش به بقیه خانم ها نشونت میده و جلوی اونا تحویلت میگیره . وقتیم میرفتیم بیرون به همه می‌گفت برای خانومم مثلا فلان چیزو بیارین ( کافه) . یا با راننده اسنپ داره صحبت می‌کنه میگه اگه ی مقدار سرمایه داشتم دست نامزدمو می‌گرفتم می‌رفتیم زندگی میکردیم.

بعد یهو دعوا راه میندازه و میزنه زیر گریه میگه وابستم کردی کاش نمیومدی تو زندگیم اذیت شدم کلی . و تو خیابون بلند بلند داد میزنه و فحش میده آخرشم از ماشین پیادت می‌کنه 

اگه حرومزادگی نیست پس چیه؟ 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

لیاقت نداره

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی هست نرمال نیستبهتر ک قبل ازدواج فهمیدیبلاکش کم خودش میاد دنبالتولی دیگ محل نده

تازه ی هفته بعد زنگ زدم منو مقصر میدونست میگف زنگ نزن کار دارم😔

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی