2777
2789
عنوان

بچه آوردن در سن سی سالگی❓

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 50 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه که تو اون سن ازدواج نکردن یا شرایطش رو ندارن بچه بیارن.

من ۳۰ سالم نیست

ولی دوست داشتم اگه بچه دار شدم تفاوت سنی زیادی باهاش نداشته باشم و مامان جوون باشم

من ۳۲ سالمه و سومی رو باردارم چون بچه بزرگم ۹ سالشه خودم ی کم حس میکنم پیر شدم ولی حقیقت اینه که همه دخترای فامیل که همسن خودمن هنوز بچه اولشون نوزاده. یکی دو نفر هم هنوز مجردن پس اصلا دیر نیست.جاری من اولی رو ۳۵ سالگی آورد و الان ۴۳ سالشه برای دومی تو اقدامه. ۳۰ سالگی واقعا از همه لحاظ سن مناسبیه برای بچه دار شدن

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

علاوه بر همه مواردی ک گفتی بارداری بالای سی سالگی ریسک سفط و بیماری داره

بیماری های مث تریزومی ۱۳و۱۸ واز همه معروفتر ۲۱ همون سندروم دان بالای ۳۰ و بخصوص ۳۵ سالگی خیلی شایع هستن مخصوصا با سابقه هانوادگی 

ما سابقه خانوادگی نداشتیم ۳۴ سالمه بچه اول و حامله شدم 

پنج ماهگی ب خاطر سندروم دان قطعی مجبور ب سقط شدم خیلی پشیمونم ب خاطر ازدواج دیرم دوره عقد ما ۳ سال طول کشید ‌ 

نه اتفاقا درستش اینه من با دخترم فاصله سنین کمه انگار دوتا خواهریم و این بده

دقیقا منم با مامانم همینم

اصلا خوب نیست

حسه خواهر بهم میده نه مامان و این بده خودشم جوونه از نر ظاهری و همه چی 

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

عزیزم من ۳۳و۳۵ و۳۷ مادر شدم حالا هم ۴۳ سالمه با ۳تا وروجک اصلن هم نظرهایی که دادی را درک نکردم

مادر می کنم ولذت می برم

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
علاوه بر همه مواردی ک گفتی بارداری بالای سی سالگی ریسک سفط و بیماری داره بیماری های مث تریزومی ۱۳و۱ ...

مامانه من منو ۱۹ سالگی دنیا اورد داداشمو ۴۰ 

داداشم هم از من خوشگل تره هم باهوش تر هم سالم تر هم با روح‌و روان تربیت بهتر😂

این حرفا چیه عزیزم

اگر ارثشو دارید که تو هر سنی بچه دار میشدید امکانش بود همچین چیزی بشه انشالله که یه بچه ی سالم و صالح بهتون بده خدا زودتر

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

من ۳۰ سالم نیستولی دوست داشتم اگه بچه دار شدم تفاوت سنی زیادی باهاش نداشته باشم و مامان جوون باشم

فقط جوون بودن مهم نیست...مهم تر از جوون بودن آگاه بودنه...الان مادر من با من ۱۷ سال تفاوت سن داره والا نمی دونم این جوون بودن به چه کارم اومد همون کاری که یه مادر ۴۰ ساله برای بچه اش کرد مادر منم برای من انجام داده...خود من الان ۲۷ سال حدوداً با بچه هام تفاوت سن دارم می تونستم سن کم تر بچه بیارم اما اطلاعات و روحیات الانم رو نداشتم.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!