2777
2789
عنوان

میشه بیایین

145 بازدید | 19 پست

به نظرتون قد چقدر توی رابطه مهمه؟

منو پارتنرم هم قدیم همه جوره خوبه ولی این قضیه قدش خیلی رو اعصابمه انگار اعتماد به نفسمو از دست دادم بنظرتون چیکار کنم؟ خیلیم دوسش دارم دوسال باهمیم نمیتونم کات کنم نه میتونم با این قضیه کنار بیام

قد اون اندازه توعه تو اعتماد به نفس نداری 

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنده قدش؟ اصلا به قد نیست به مرام و معرفتع وگرنه دوماد باش و دوجن سه باش به چه درد میخوره

167 8 

خوب من روی قضیه قد خیلی حساس بودم اول نمی‌دونستم قدش چنده چون باهاش بیرون نمی‌رفتیم تازگیا فهمیدم خیلی رو اعصابمه 

منم موندم چیکار کنم پسره همقدمه‌احتمالا ردش کنم

من دوسال باهاش رل بودم بیرون نمی‌رفتیم تو عکساشم قدش انگاری 180 بود چند وقت پیش رفتم بیرون متوجه شدم هم قدیم شایدم یکی دو سانت کوتاه تر ولی من خیلی دوسش دارم قصدمونم جدیه نمی‌دونم چیکار کنم نه میتونم کات کنم نه اینجوری اعتماد به نفس دارم آخه پارتنر رفیقام قداشون ازشون کن کم 10 سانت بلند تره

من دوسال باهاش رل بودم بیرون نمی‌رفتیم تو عکساشم قدش انگاری 180 بود چند وقت پیش رفتم بیرون متوجه شدم ...

من همیشه میگفتم نهایت ۵ سانت ازم بلندتر باشه که بتونم یه کفش پاشنه ۵ سانتی بپوشم‌ دیگه پیشش‌

ولی کلا دو سانت اینا ازم بلندتره‌ ولی همقد‌ حساب میشه دیگه

16 دارم میرم1720نه خانوادم خیلی سختگیر بودن

من وقتی ۱۷ سالم بود برام یه خواستگار خیلی خوب اومد خانوادم پسندیده بودن پولدار بود و محترم ولی یه مشکلی بود اونم اینکه همقد بودیم ینی جفتمونم‌ ۱۷۰ بودیم من ردش کردم چون هنوز نوجوان بودم و احتمال اینکه قدم بلند تر بشه بود،و واقعا هم بلند تر شدم🤣 الان که ۱۹ سالمه ۱۷۴‌ام‌

ینی اگه ازدواج میکردیم من ازش بلند تر شده بودممممم

متنو اشتباه نوشتی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .