2777
2789
عنوان

سوال فوری

122 بازدید | 10 پست

بچه ها فردا شهرهایی که تعطیلات اداره پستشونم  هم تعطیله؟

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

از پست بپرس

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تاپیک بسته شد عزیزم 

جواب رو اینجا فرستادم برات 

فعلا که اونها بی آبی ندارن و ما داریم 

هیچوقت نباید آدم به خودش مغرور باشه 

این توی دین هم آمده عزیزم 

آیه ۱۱ سوره حجرات 

ای اهل ایمان، مؤمنان هرگز نباید قومی قوم دیگر را مسخره و استهزا کنند، شاید آن قوم که مسخره می‌کنند از خود آنان بهتر باشند. و نیز بین زنان با ایمان قومی دیگری را سخریّه نکنند که بسا آن قوم از خود آن زنان بهتر باشند، و هرگز عیبجویی (از همدینان) خود مکنید و به نام و لقب‌های زشت یکدیگر را مخوانید که پس از ایمان به خدا نام فسق (بر مؤمن نهادن) بسیار زشت است و هر که توبه نکند چنین کسان بسیار ظالم و ستمکارند.

تاپیک بسته شد عزیزم جواب رو اینجا فرستادم برات فعلا که اونها بی آبی ندارن و ما داریم هیچوقت نباید آد ...

کی به خودش مغرور شده؟

ضمنا بحث خشکسالی تقریبا جهانیه و کلی کشور درگیر هستن من جمله عربستان که چندی پیش نماز باران هم خوندن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

کی به خودش مغرور شده؟ضمنا بحث خشکسالی تقریبا جهانیه و کلی کشور درگیر هستن من جمله عربستان که چندی پی ...

عزیزم شما اونها رو اسلام لفظی خطاب کردی مگه غیر از اینه؟؟؟

البته نه شما چند نفر توی تاپیک اینو گفتن و این یعنی مغرور بودن به خودتون مگه غیر از اینه؟؟؟؟ یا تمسخر کردن دین اونها 

ضمنا درسته خشکسالی زیاد شده ولی هیچ جا مثل ایران درگیر نشده 

ترکیه هم دین اسلام هستند ولی خشکسالی ندارن اینقدر نگران کننده 

عربستان هم باز به مراتب بهتر از ماست وضعشون 

عزیزم شما اونها رو اسلام لفظی خطاب کردی مگه غیر از اینه؟؟؟البته نه شما چند نفر توی تاپیک اینو گفتن و ...

بله که لفظی خطاب کردم

الان هم میگم

بحث غرور و این چیزا اینجا اصلا مطرح نیست

اولا من نمیگم خودم برترم به هیچ وجه

دوما

اصلا نمیخام راجع به حجاب و مشروب و...تو اون کشور حرف بزنم ولش کن

فقط اینو جواب بده 

عربستانی که هیچ وقت جلوی اسراییل جنایتکار نایستاد و از مردم مسلمان مظلوم دفاع نکرد شما بهش میگی مسلمان ؟؟؟

مردم آزاده که هیچ دینی نداشتن از کل جهان جمع شدن دلشون بدرد اومد برای جنایات اسرائیل ولی همین عربستان که میگی ککش نگزید

بعدمدازرکجا میدونید وضغ اونا بهتره؟ گزاره های زیادی هست که برای مقایسه باید سنجید هرچند سنجش نابجاست چون هیچ کشوری تو بحران هاش  مثل ایران تنها نیست و درگیر تحریم های ضد انسانی نشدن مثل ما

وقتی این لفظ باشه میشه خود برتر بینی دیگه عزیزم من میگم چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است اول ...

چه حرفیه خب هیچکسو نقد نکنیم که میشه خودبرتر بینی؟

خب این شعار چراغی که... هم غلطه

شعار اهل بیت الجار ثم الدار بود نه این شعار

بعذم ایران هر چقدرم ضعیف و بدبخت بوده باشه که نیس همیشه امنیت داشته که اون بیچاره ها نداشتن

مزه ناامنی رو هم که چند ماه پیش چشیدم که بنی چی

چه حرفیه خب هیچکسو نقد نکنیم که میشه خودبرتر بینی؟خب این شعار چراغی که... هم غلطهشعار اهل بیت الجار ...

عزیزم عربستان اذان که میشه مغازه های طلافروشی بدون اینکه مغازه رو ببندن طلاهاشون رو ول میکنن میرن برای نماز

ایران طلا فروشها ده تا دزدگیر دارن میدونی که

امنیت منظورت اینه؟؟؟

به نظر من آدم نباید به بهانه های مختلف بقیه رو نقد کنه

مسلمان مسلمانه