2777
2789
عنوان

همسایمون مُرد بر اثر یک اشتباه😓😱

| مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 86 پست
آخر سر هم خودمونو مقصر کرد گفتن شلوغ بوده داروها گذاشتین رومیز قاطی شده به خدا خواهر 29سالمو موقع ...

ای وااای😓😔

خدا آدمو گیر همچین افرادی نندازه واقعا

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍
خب اون اشتباهی زده باید میزده تو باسنش زده تو رگ

جلل الخالق

منشیام جدیدا دکتر شدن

پس حقشه

بیشعور بوده

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو محل ما هم دوتا پسر جوون بخاطر آمپول مردن...یکیش پنی سیلین زد حساسیت داشت دکتر اهمیت نداد درجا فوت کرد اون یکی نمیدونم واسه چی

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
فک کنم دفعه دومشه میگن یه دفعه دیگم یکی دیگرو گشته

دیپلم ردی بوده احتمالا   

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
تو محل ما هم دوتا پسر جوون بخاطر آمپول مردن...یکیش پنی سیلین زد حساسیت داشت دکتر اهمیت نداد درجا فوت ...

ای وای 

چقدر بی مسئولیتن😔

عزیزم شما هنوز نمیدونید پزشک آمپولو نمیزنه منشی یا پرستار میزنه پزشک چرا مقصره؟😒

وقتی دکتر یه منشی خوب و عاقل واسه خودش انتخاب نکنه یا حداقل بگه آمپولو سرمو خودم میزنم

منشیش زیاد کار بلد نیس 

میگم که دفعه دومشه