2777
2789

ژل خ بهتره نازک ترم هست

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با ژل کاشتم ولی واسه من تیپ گذاشت قشنگ ناخنم کنده شد از جاش

تیپ چیه

چ جوری ناخنت کنده شد

اگ ب جای محکمی بخوره خب میشکنه.مقاومت پودر بیشتره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ژل

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

عروس واسه جشن خودش ناخنشونو چجوری درست کنه؟چون نماز میخونه نمیخواد ماندگاریش خیلی زیاد باشه نهایتا ۱ هفته ولی قشنگ هم باشه به ناخن زیاد آسیب نزنه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
تیپ چیهچ جوری ناخنت کنده شداگ ب جای محکمی بخوره خب میشکنه.مقاومت پودر بیشتره

واسه من سوهان کشیدن رو خود بلندی ناخونم واسم تیپ گذاشت بعد ژل زد گذاشت تو دستگاه بعد دوهفته من رفتم 

رنگ لاکم رو عوض کنم رنگ لاکم رو عوض کردم فرداش قشنگ لاک از رو ناخونم کنده شده با ناخونم از دستم کنده شد کل ناخن هام

عروس واسه جشن خودش ناخنشونو چجوری درست کنه؟چون نماز میخونه نمیخواد ماندگاریش خیلی زیاد باشه نهایتا ۱ ...

همشون ماندگاری دارن ، ولی هر وقت خواستی میتونی ببری ریمو کنی

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

عروس واسه جشن خودش ناخنشونو چجوری درست کنه؟چون نماز میخونه نمیخواد ماندگاریش خیلی زیاد باشه نهایتا ۱ ...

بره کاشت بزنه بعد به هفته ریمو کنه 

اگ خودش میخواد انجام بده ناخن مصنوعی خوب بخره

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍